Neler Yeni

Under Armour Erkek Ua Mojo 2 Koşu Ayakkabısı 790 TL

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
çok iyi bir ayakkabı değil haberiniz olsun ama normal kullandığımız nikelardan iyidir her türlü

Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Bora Yilmaz
o kadar abartılacak bir ayakkabı değil

Enivici Vokke

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,219
İsim
Abdullah Aydoğdu
Geçen 1.040 lirayken aldım ve iade ettim. Kendimce ufak bir incelemsi bir yazım da olmuştu başka bir forumda. Alıntılayayım.

Ürün az önce geldi ve evin içinde 5-10 dakika turladım. Tabanı çok sert, kötüydü. Ayakkabı tabanı niyetine incecik bir şey koymuşlar. Ayakkabı ayağıma uydu, tam numarasını almışım. Buna rağmen özellikle baş parmak ayakkabıya zor sığıyor. Yukarıdan ve yandan taşacak gibi.
Ayak parmaklarını ayakkabının içerisinde oynatmak mümkün değil. Küçük numara aldığımdan değil, önlerde boşluk var ama üstten ve yanlardan çok dar. Aynı şekilde bağcık kısmı da yukarıdan ayağa baskı uyguluyor. Kendi ince ayakkabı tabanını çıkartıp daha kalın ve kaliteli ayakkabı tabanı koysam yukarı tarafa ayak daha da yaklaşacağından daha da çok baskı uygulayacak. 500-600 liraya Lumberjack + 80 liraya ayakkabı tabanı alsam bundan daha rahat eder ayağım. Under Armour'u ilk kez deneyimledim ve iade talebini oluşturdum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Geçen 1.040 lirayken aldım ve iade ettim. Kendimce ufak bir incelemsi bir yazım da olmuştu başka bir forumda. Alıntılayayım.

Ürün az önce geldi ve evin içinde 5-10 dakika turladım. Tabanı çok sert, kötüydü. Ayakkabı tabanı niyetine incecik bir şey koymuşlar. Ayakkabı ayağıma uydu, tam numarasını almışım. Buna rağmen özellikle baş parmak ayakkabıya zor sığıyor. Yukarıdan ve yandan taşacak gibi.
Ayak parmaklarını ayakkabının içerisinde oynatmak mümkün değil. Küçük numara aldığımdan değil, önlerde boşluk var ama üstten ve yanlardan çok dar. Aynı şekilde bağcık kısmı da yukarıdan ayağa baskı uyguluyor. Kendi ince ayakkabı tabanını çıkartıp daha kalın ve kaliteli ayakkabı tabanı koysam yukarı tarafa ayak daha da yaklaşacağından daha da çok baskı uygulayacak. 500-600 liraya Lumberjack + 80 liraya ayakkabı tabanı alsam bundan daha rahat eder ayağım. Under Armour'u ilk kez deneyimledim ve iade talebini oluşturdum.
denk gelirsen bunu denemeni öneririm

Under Armour UA W Charged Pursuit 3​

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,787
İsim
Kerem Çavuş
Amazon'da güzel ayakkabı indirimleri var da Prime olmama rağmen tahmini teslimat 24'ü diyor. :D Aşırı yoğunluk var herhalde 12 gün çok fazla.
Normalde ertesi gün teslim edilirdi.
indirim zamanları normal olarak biraz gecikiyor normalde akşamına söylesen diğer gün teslim ediyolar ama yoğunluk işte :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,910
Üyeler
167,023
Son üye
Hyper_9779
Top Bottom