Reis Abdullah Hacıgül
80+ Bronze
o kartın soğutma sistemi çok çok kötü. undervolt u iyi ayarlaman lazım yoksa kart kol çıkarırsa hepten sıkıntı yaşarsın.hocam undervoltu azalıyor çogu kişide gördüm ona göre ayarı bulmaya çalışıyorum kasa alamam bütçe yok
Mesaj otomatik birleştirildi:
@kandes22
bench yaparken 1500 mhz oluyorAdama foto at demisiz girmemisiz la.
Öyle yapmayacaksın ayarı, rehberde gösterdiğim gibi ayarla.
hocam türkçe eksikligi maalesef yapıorum olmuyorRehber - NVIDIA Ekran Kartları İçin UnderVolt Rehberi
Öncelikle 2 adet uygulama indirmemiz gerekiyor. 1-MSI Afterburner 2-Heaven Benchmark Öncelikle MSI Afterburner'i açıyoruz, oradan ayarlar tuşuna tıklayıp ayarlar kısmına geliyoruz, oradan izleme ayarlarına giriyoruz, Bu ekrandan GPU sıcaklığı, işlemci hızı ayarlarını buluyoruz, sol...forum.donanimarsivi.com
Bakın bu rehberde her şeyi detaylıca anlattım, deneyen herkeste işe yaradı, bir sorun çıkmadı.
Hâlâ nasıl yapamıyorsunuz anlayamıyorum.
1500 TL kasaya kim vericem hocam abartmışsınızo kartın ısınması normal. Tek çözümü kasa değiştireceksin ya da kartı satacaksın. Kasa olarak : cooler master td500 alabilirsin.
L tuşuna basıp kaydet ama oyundan çıkınca ayarları sıfırlamaya unutma.bench yaparken 1500 mhz oluyor
hocam türkçe eksikligi maalesef yapıorum olmuyor
aha hocam anladım onu yapınca komple hepsi yukarı çıktıBak mhzyi yukari cekmisin ya, onu yaparken ayni anda alt tusuna da bas.
850 mv 1850 mhz dene
Bak mhzyi yukari cekmisin ya, onu yaparken ayni anda alt tusuna da bas.
850 mv 1850 mhz dene
aha hocam anladım onu yapınca komple hepsi yukarı çıktı
Alıntıyı görüntüle
hocam bu şekil yaptım 2-3 derece düştü @kandes22
Alıntıyı görüntüle