Çözüldü✓ Undervoltu galiba yanlış yaptım

Reaksiyon skoru
1,783
Undervolt yapıyım dedim.Dinamik v Core (dvıd) ilk önce +0,108 yaptım voltage sonrasında Custom psatate0 4200 yaptim 3600 den kaydetip ciktim.sonra pc açılmadı.Takilli kaldi yükleme ekranında sonra by sefer -0,108 yaptim bu sefer klavye,mouse,monitore guc gitmiyor ama fanlar felan her şey çalışıyor.Napabilirim şuan ki durumda ?

Undervolt yapıyım dedim.Dinamik v Core (dvıd) ilk önce +0,108 yaptım voltage sonrasında Custom psatate0 4200 yaptim 3600 den kaydetip ciktim.sonra pc açılmadı.Takilli kaldi yükleme ekranında sonra by sefer -0,108 yaptim bu sefer klavye,mouse,monitore guc gitmiyor ama fanlar felan her şey çalışıyor.Napabilirim şuan ki durumda ?
keşke anakartını söylemiş olsaydın neyse bios sıfırla yeter

Bios Pilini söküp biosu sıfırlayabilirsin doğru yapılmayan undervolt ve overclock sisteme çok büyük zarar verir @HacıSOFU hocama ulaş o sana yardım eder

keşke anakartını söylemiş olsaydın neyse bios sıfırla yeter
Yazıyor diye çok şey etmemiştim.Biosu acabilsem yapicam hocam ama şuan yok kapkara ekran ile bakisiyorum :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bios Pilini söküp biosu sıfırlayabilirsin doğru yapılmayan undervolt ve overclock sisteme çok büyük zarar verir @HacıSOFU hocama ulaş o sana yardım eder
Anladım hocam çok teşekkürler yardımınız için hemen yazıyım arkadaşa.

bios pilini çıkar 30saniye sonra tekrar tak

Tam sistem nedir?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri