İlerde 3D oyunları yani fps ,hikaye oyunları yapacğım. Nerden öğrenmeliyim?nasıl bir şey yapcağınıza bağlı
2d oyun ise kasinlikle unity
Aslında benimde pek bilgim yok diyebilirim. Bi 1 milyon istihdam sitesine bakın isterseniz. Orada olabilir böyle bir eğitim. Ancak ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef. Yani ücretsiz olarak aldığınız bir eğitimde umduğunuzu bulamayacağınızı düşünüyorum açıkcası ben. Ama yinede denemekten zarar gelmez.Sorum başlıkta.
İkinici soru olarak:
Untiy için sıfırdan kodlamanın k sini bilmeden nerden öğrenebilirm ücretsiz olarak?
Unreal için sıfırdan kodlamanın k sini bilmeden nerden öğrenebilirm ücretsiz olarak?
iki program da gayet iyi ama ben 3d için unreal engine öneririmİlerde 3D oyunları yani fps ,hikaye oyunları yapacğım. Nerden öğrenmeliyim?
Yani planım şu :Aslında benimde pek bilgim yok diyebilirim. Bir 1 milyon istihdam sitesine bakın isterseniz. Orada olabilir böyle bir eğitim. Ancak ne kadar ekmek o kadar köfte maalesef. Yani ücretsiz olarak aldığınız bir eğitimde umduğunuzu bulamayacağınızı düşünüyorum açıkcası ben. Ama yinede denemekten zarar gelmez.
Ücretsiz sıfırdan öğreneceğim bir kaynak veya iki kaynak söyler misinz?Başta Unity ile C# öğren sonra Unreal Engine geçersin.
İlerde 3D oyunları yani fps ,hikaye oyunları yapacğım. Nerden öğrenmeliyim?
Öyle yap bence yeni başlayanlara Unreal Engine önermiyorlar.Yani planım şu :
Önce Unity ile temeli öğreneceğim sonra çeşitli projeler geliştireceğim. Sonra iyi öğrendikten sonra ilk tam oyunumu yapacağım. Tabi bu uzun bir süreç.
ilk önce c# öğren ondan sonra unityde kendini geliştirip c++ öğren en sonra unreal engine a geçersinSorum başlıkta.
İkinici soru olarak:
Untiy için sıfırdan kodlamanın k sini bilmeden nerden öğrenebilirm ücretsiz olarak?
Unreal için sıfırdan kodlamanın k sini bilmeden nerden öğrenebilirm ücretsiz olarak?
Tam oyun yapsan bile reklam için şöyle 1-2k para lazım yoksa kimse oynamaz.Yani planım şu :
Önce Unity ile temeli öğreneceğim sonra çeşitli projeler geliştireceğim. Sonra iyi öğrendikten sonra ilk tam oyunumu yapacağım. Tabi bu uzun bir süreç.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz sıfırdan öğreneceğim bir kaynak veya iki kaynak söyler misinz?
Bu siteyi biliyorum da hiç kullanıcı dostu bulmuyorum.Bu siteye bakabilirsin ama dediklerini yapmak çok zor.W3Schools.com
W3Schools offers free online tutorials, references and exercises in all the major languages of the web. Covering popular subjects like HTML, CSS, JavaScript, Python, SQL, Java, and many, many more.www.w3schools.com
Engin Demiroğun kampı,Kamp devam ediyor Kampta C# öğretiliyor.Yani planım şu :
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ücretsiz sıfırdan öğreneceğim bir kaynak veya iki kaynak söyler misinz?