Üniversite 1 sene uzadı

Arteus.rd

80+
Reaksiyon skoru
107
Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı okul uzadı. 2 sınıf öğrencisiyim, ne yapmam gerekiyor seneye bilenler var mı ? Öğrenci işlerinden aldığım mail böyle; kümülatif not ortalamanız 1,41 bu durumda önümüzdeki yıl güz döneminde
sınıfınız 3 olacak ama siz daha önce alıp başarısız olduğunuz veya
devamsızlıktan kaldığınız dersleri alabiliceksiniz. Onları alarak başarılı
olup ortalamanızı 1,80 üzerine çıkardığınız takdirde, bahar yarıyılında
ikinci ve üçüncü sınıftan toplam 30 saatlik hiç almadığınız dersleri
alabileceksiniz.

Arkadaşlar bazı sebeplerden dolayı okul uzadı. 2 sınıf öğrencisiyim, ne yapmam gerekiyor seneye bilenler var mı ? Öğrenci işlerinden aldığım mail böyle; kümülatif not ortalamanız 1,41 bu durumda önümüzdeki yıl güz döneminde
alabileceksiniz.
FF gibi Allah muhafaza Başarısız dersin varsa Onları Tamamlayıp 3 Sınıfın Yeni Konuları göreceksin.
Yani sanırsam 3 Sınıf olup 2 Sınıf Konuları okuyacaksın,Altan alıp başlıyacan yani.
Benim anladğım bu.
Başarılar dilerim.
Zayıf olan Derslerine çalıs mesela benimde var 1 2 tane bakalım seneye nasıl olacak

alabileceksiniz.
3.sınıf olarak gözükeceksin ama başarısız olduğun dersleri alarak GNO'nu 1.80 üstü yaptığında 3.sınıf derslerini alabileceksiniz.

FF gibi Allah muhafaza Başarısız dersin varsa Onları Tamamlayıp 3 Sınıfın Yeni Konuları göreceksin.
Yani sanırsam 3 Sınıf olup 2 Sınıf Konuları okuyacaksın,Altan alıp başlıyacan yani.
Benim anladğım bu.
Başarılar dilerim.
Yani seneye 7 ders varsa ben 15 ders falan mı alacağım ? Lise gibi değildir umarım

alabileceksiniz.
FF derslerini düzletmen lazım kısaca 3.sınıf olabilmen için.

3.sınıf olarak gözükeceksin ama başarısız olduğun dersleri alarak GNO'nu 1.80 üstü yaptığında 3.sınıf derslerini alabileceksiniz.
Onu nasıl yapacağım peki 2 sınıfa tekrardan başlayarak ? Stresten çok karışık geliyor kusura bakmayın

Onu nasıl yapacağım peki 2 sınıfa tekrardan başlayarak ? Stresten çok karışık geliyor kusura bakmayın
3. Sınıfsın suan ama Derslerini görmeyecen
Zayıf Olan Derslerine Girecen (2.Sınıfta zayıf Olanlara) Sınavlarına tamamlıyacan
GNO 1.80 Olunca
3.Sınıf Derslerine başıyacan
Bir Hocanın E Postasına yaz danış daha iyi öğrenirsin.

3. Sınıfsın suan ama Derslerini görmeyecen
Zayıf Olan Derslerine Girecen (2.Sınıfta zayıf Olanlara) Sınavlarına tamamlıyacan
GNO 1.80 Olunca
3.Sınıf Derslerine başıyacan
Bir Hocanın E Postasına yaz danış daha iyi öğrenirsin.
O zaman açıktan gibi bir şey oluyor peki merkezi puan ile yatay geçiş yapsam daha iyi olmaz mı ?

Dersleri alttan alacaksın.
Yaz okulu yapabilirsin.

Ders seçimi ekrani varsa sisteminizde, oradan zaten alttan alman gereken dersleri zorunlu olarak seçtirir önce. Dert etmen gereken bir olay değil ben de 2 yıl uzattım Isı transferi ve Akışkanlar dinamiğinden ötürü.( Mühendislik okuyanlar sad)

Ders seçimi ekrani varsa sisteminizde, oradan zaten alttan alman gereken dersleri zorunlu olarak seçtirir önce. Dert etmen gereken bir olay değil ben de 2 yıl uzattım Isı transferi ve Akışkanlar dinamiğinden ötürü.( Mühendislik okuyanlar sad)
Bende elektronik. 28 bin sıralama çöp oldu keşke gitmeseydim. Benim ki daha çok ekonomik nedenlerden. Derslerim iyiydi.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani şu kafamı karıştırdı 3 sınıfa gidiyorum ve 2 sınıf derslerini alıyorum. Benim bildiğim 3 sınıf dersleri ile birlikte 2 sınıf derslerini alttan alıyorum 7 ders 15 falan oluyor okuldaki arkadaşıma sormuştum öğrenci işleri farklı o farklı.

Bende elektronik. 28 bin sıralama çöp oldu keşke gitmeseydim. Benim ki daha çok ekonomik nedenlerden. Derslerim iyiydi.
Bazen hayırlısı diyebiliyoruz hocam. En kısa sürede toparlarsin inşallah. Ortalaman 1.8 üstüne çıkınca hem alttan kaldığın dersleri hem de normalde alman gereken dersleri alabiliyorsun diye biliyorum. Böylece okul uzamaz , yetişirsin kendi sınıfına. Bizim üni sistemi böyleydi yani.

O zaman açıktan gibi bir şey oluyor peki merkezi puan ile yatay geçiş yapsam daha iyi olmaz mı ?
Bilemiyorum. Karar sizin, bu kariyernizi Etkiliyen bir karar
Bir derslere girin sonra karar verirsiniz bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,375
Üyeler
184,930
Son üye
nurullahblc66
Geri