Üniversite Bölüm Seçimi Hakkında

Ben şahsen sevmediğim ve ilgili duymadığım Bir işi parası ne kadar iyi olursa olsun yapamam ama siz orasını boş ver diyorsanız "Yapay Zeka Mühendisliği" tam size göre
Peki Türkiye'de hangi üniversitelerde hangi sıralamalarla bu bölümü okuyabilirim?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İlk 10.000’e girersen ve de ilgiliysen en iyi Bilgisayar Mühendisliğine, 10K ile 20K arasında kalırsan da Tıp’a gitmen en mantıklısı olur. (Her ikisi de Devlet Üniversitesi zaten.)
Aynen, iyi bir sıralama gelmedikçe tıp yazacağım iş garantisi açısından.

Son düzenleme:
Buradaki sıralamaların hiç birine girebileceğini sanmıyorum.
Daha gerçekçi bakarsak 30k-40k hedef koymak lazım.

Hocam bir şey dediniz sonra ses soluk yok.
Gözden kaçmış kb aniden 30 tane bildirim gelmiş.
Sonuçlar dediğiniz gibiyse size tavsiyem istanbulda uçak mühendisliği araştırmanız.
Gerçekten bütün ülkelerde iş imkanı sunuyor ve $ üzerinden maaş alabilme imkanın var.
Bu arada o işler öyle denemelerdeki gibi değil 10k ya girmek çooook ama çoook zor olacaktır.

Gözden kaçmış kb aniden 30 tane bildirim gelmiş.
Sonuçlar dediğiniz gibiyse size tavsiyem istanbulda uçak mühendisliği araştırmanız.
Gerçekten bütün ülkelerde iş imkanı sunuyor ve $ üzerinden maaş alabilme imkanın var.
Bu arada o işler öyle denemelerdeki gibi değil 10k ya girmek çooook ama çoook zor olacaktır.
Şuan ki TYT netimi 84'den kaça çıkarmam lazım ilk 10.000 ve daha iyisi için?

Zaten matematikden özel ders alıyorum. Günlük kaç soru çözmem gerekli?
soru sayısı önemli değil tabi ki sana 2 3 soru çöz falan demiyorum ama önemli olan o soruları anlayıp anlamadığın ve yanlışlarını görmen mesela birisi günde 150 soru çözer yanlışlarına bakmaz doğrulara bakar falan kötü olur yani kendini yeterli hissettiğin zaman bırak dersler normal hayatının üstünde olmasın yani günde 12 saat ders çalışayım falan diyorsan yapmanı önermem psikolojik olarak kötü olabilirsin yeterli düzeyde çalış

Zaten matematikden özel ders alıyorum. Günlük kaç soru çözmem gerekli?
Kişiden kişiye değişir.
Tyt için edebiyata ağırlık ver.
Daha 2 senen var.
İlk önce tyt den başlayacağını varsayıyorum.
Edebiyat 50
Mat 40
Fzk-kmy-biy 70
Sosyal 50
İdealdir
Yani günde ortalama 200 soru çözmen çok iyi olur.
Yaklaşık olarak 3 saatini alır.

soru sayısı önemli değil tabi ki sana 2 3 soru çöz falan demiyorum ama önemli olan o soruları anlayıp anlamadığın ve yanlışlarını görmen mesela birisi günde 150 soru çözer yanlışlarına bakmaz doğrulara bakar falan kötü olur yani kendini yeterli hissettiğin zaman bırak dersler normal hayatının üstünde olmasın yani günde 12 saat ders çalışayım falan diyorsan yapmanı önermem psikolojik olarak kötü olabilirsin yeterli düzeyde çalış
Kişiden kişiye değişir.
Tyt için edebiyata ağırlık ver.
Daha 2 senen var.
İlk önce tyt den başlayacağını varsayıyorum.
Edebiyat 50
Mat 40
Fzk-kmy-biy 70
Sosyal 50
İdealdir
Yani günde ortalama 200 soru çözmen çok iyi olur.
Yaklaşık olarak 3 saatini alır.
Tamamdır, en son hocalarımla da konuşup bir yol çizeceğim artık teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,136
Üyeler
190,512
Son üye
babajoe41
Geri