Neler Yeni

Üniversite hakkında..

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
12. Meslek lisesi bölümüm yazılım geliştirme. Tyt kayıt oldum ancak bu zamana kadar hiç üniversite hayalim olmadığı için sınava, hangi üniversiteye gitmeliyim bilmiyorum açıkçası. Yazılımdan devam etmeyi isterdim ancak puanları yüksek oluyordur büyük ihtimal . İstanbul'da Grafik tasarım,3d tasarım olan bir üniversite var mı? Tyt deneme sınavında hiç çalışmadan 216 puan aldım

Ysuflix

80+ Gold
12. Meslek lisesi bölümüm yazılım geliştirme. Tyt kayıt oldum ancak bu zamana kadar hiç üniversite hayalim olmadığı için sınava, hangi üniversiteye gitmeliyim bilmiyorum açıkçası. Yazılımdan devam etmeyi isterdim ancak puanları yüksek oluyordur büyük ihtimal . İstanbul'da Grafik tasarım,3d tasarım olan bir üniversite var mı? Tyt deneme sınavında hiç çalışmadan 216 puan aldım
Yksde puan değil sıralama önemli. Denemelerde de puana değil netlerine bak. Netleri arttırmaya yönel. Yazılım geliştirme okuyosan bilgisayar programcılığı okumanı öneririm. Okul dışında kendinde yazılıma çabalarsan çok iyi yerlere gelirsin.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yksde puan değil sıralama önemli. Denemelerde de puana değil netlerine bak. Netleri arttırmaya yönel. Yazılım geliştirme okuyosan bilgisayar programcılığı okumanı öneririm. Okul dışında kendinde yazılıma çabalarsan çok iyi yerlere gelirsin.
10. sınıfın yarısında bölüme geçtiğim için eksiklerim var tasarım dersleride görüyorum sayısalda kötüyüm edebiyat felsefede biraz daha iyi olduğum için tasarımı düşünüyorum desem yalan olur kafam çok karışık:(

Ysuflix

80+ Gold
10. sınıfın yarısında bölüme geçtiğim için eksiklerim var tasarım dersleride görüyorum sayısalda kötüyüm edebiyat felsefede biraz daha iyi olduğum için tasarımı düşünüyorum desem yalan olur kafam çok karışık:(
Hocam benim tavsiyem eğer çalışırım çok emek harcarım yaparım dersen kendine güveniyosan yazılım seç. Eğer çalışmaya zora gelemiyosam tasarımdan devam et. O emeği verirsen yazılım sana katıyla döner.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
Hocam benim tavsiyem eğer çalışırım çok emek harcarım yaparım dersen kendine güveniyosan yazılım seç. Eğer çalışmaya zora gelemiyosam tasarımdan devam et. O emeği verirsen yazılım sana katıyla döner.
Çok geç kaldım maalesef çalışmak için

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf
2 senelik bir yazılım bölümüne gidip 4 seneye DGS ile geçebilirsin.
Ama her zaman önceliğin bir 4 yıllık bilgisayar mühendisliği vs. olsun.

IKeeqo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
İbrahim
hiçbir şey için geç değil 1 sene mezuna bırak ve kendine bir rutin oluştur ve ona uy eğer uyarsan yapamayacağın şey yok 6 ayda 10kya giren var 1 senede neler neler yapılır
okulun verdiği tonlarca tyt kitabı var haziranda istediğim sonuç olmasa da seneye dersime çalışıp 2 yıl grafik okuyacağıma bilgisayar programcılığı da okurum. bilgisayar mühendisliği de olabilir iyi para kazandırsada baş ağrıtan bir iş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 senelik bir yazılım bölümüne gidip 4 seneye DGS ile geçebilirsin.
Ama her zaman önceliğin bir 4 yıllık bilgisayar mühendisliği vs. olsun.
dgs nedir?

fruko.gzz

80+ Silver
okulun verdiği tonlarca tyt kitabı var haziranda istediğim sonuç olmasa da seneye dersime çalışıp 2 yıl grafik okuyacağıma bilgisayar programcılığı da okurum. bilgisayar mühendisliği de olabilir iyi para kazandırsada baş ağrıtan bir iş.

dgs nedir?
yazılım böyle bir alan maalesef çok emek ister çok akıl ister bazı alanlar ama 1 sene mezuna kalıp düzgün bir bölüm okuman daha mantıklı bende öyle yapacağım

Ysuflix

80+ Gold
hocam yazılım hakkında dedim. bilgisayar programcılığı okursan yazılıma çok çalışıp okulun haricinde onu kendin geliştirmen gerekir anlamında dedim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,912
İsim
Emir Yusuf

dgs nedir?
dikey geçiş sınavı, 2 seneliği 4 yapıyon

kemal k.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
177
İsim
Kemal
Geç kaldım diye düşünme ben 4 yıl üni bitirdim üstüne 2 yıl daha yukseklisans yapiyorum 23 yaşındayım okumanın yaşı yoktur hala okul okuyan 30 yaşında insanlar var sen ne yapacağına hangi yoldan ilerleyeceğine karar ver gerisini düşünme 1 yıl kaybedersin ama 1 yılda etrafinda hicbir şey değişmeyecek emin ol istediğin sevdiğin yoldan devam et kararlı ol

Top Bottom