Öneri Üniversite İçin Laptop Önerisi

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Reaksiyon skoru
10,111
Ablama üniversite yüksek lisansı için laptop lazım. Oyun oynamayacak. Dışarıda kullanma durumu olduğundan şarjı uzun gitmeli. PC'den hiç anlamadığından ben de başka şehirde olduğumdan sorunsuz model olmalı. Bütçe sordum bilmiyom diyor ama imkansız 30 üstünü vermez bence. Klavyeli tablet al dedim yok dedi ( yılda 1 gta san andreas oynuyor ondan herhalde :D )

Son düzenleme:
Ablama üniversite yüksek lisansı için laptop lazım. Oyun oynamayacak. Dışarıda kullanma durumu olduğundan şarjı uzun gitmeli. PC'den hiç anlamadığından ben de başka şehirde olduğumdan sorunsuz model olmalı. Bütçe sordum bilmiyom diyor ama imkansız 30 üstünü vermez bence. Klavyeli tablet aldım dedim yok dedi ( yılda 1 gta san andreas oynuyor ondan herhalde :D )
Oyun işi yoksa ve şarj etkeni önemliyse ikinci el macbook air m4 falan olabilir

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
macbook yerine matebookta tercih edebilir bence yanlış hatırlamıyorsam

İ5-13450H
16Gb Ram
512Ssd
Win11
29000 gibi bir şeydi

Son düzenleme:
  • Beğen
Ablama üniversite yüksek lisansı için laptop lazım. Oyun oynamayacak. Dışarıda kullanma durumu olduğundan şarjı uzun gitmeli. PC'den hiç anlamadığından ben de başka şehirde olduğumdan sorunsuz model olmalı. Bütçe sordum bilmiyom diyor ama imkansız 30 üstünü vermez bence. Klavyeli tablet al dedim yok dedi ( yılda 1 gta san andreas oynuyor ondan herhalde :D )
Hocam şarj önemli ise ve ios olması sorun çıkarmayacak ise mac book bakabilirsiniz.
Olmadı şu tarz bir bilgisayar da olabilir.

• Beğen
Hocam şarj önemli ise ve ios olması sorun çıkarmayacak ise mac book bakabilirsiniz.
Olmadı şu tarz bir bilgisayar da olabilir.

attığın mı yoksa bu mu ?

attığın mı yoksa bu mu ?
Mac alsanız daha hoş olur ama bu da fena bir seçenek değil, fiyati bir tık pahalı.

• Beğen
Geri