Üniversite için tablet ve kalem önerisi

Reaksiyon skoru
119
Bir fiyat sınırı yok acayip pahalı olmadığı sürece.
Ekran büyük olsun defter gibi kullanacağım soru falan çözerken işimi tablette halledeceğim.
4-5 yıl sık sık kullanacağım için kaliteli bir şey olsun istiyorum.

Ekran büyük olsun defter gibi kullanacağım soru falan çözerken işimi tablette halledeceğim.
Ekran büyük olsun dersen tabletim olan s9fe+'ı tavsiye ederim. 1 Yıldır kullanıyorum memnunum, su anda android 15'te geldi.
Ders bakımından her seyi yaptırıyor, orta düzey oyunda oynattırıyor. Büyük olduğu için kılıfla kullanmanı şiddetle tavsiye ederim.

İpad Air 13'' veya İpad Pro 13'' almanı tavsiye ederim. 11'' küçük kalıyor.

Ne alayim kanik
bütçeni söylersen iyi olur ben tab s11 seçerdim ve seçtim ama ekranı küçük kalıyo biraz defter boyutuna göre
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

s10+ ın da kalemi biraz kötü s11in kalemi tam kurşun kalem boyutunda ucuna kadar

s11 ultra da pahalı kaçıyor ve fazla büyük boyutu yetecekse s11 düz yani

bütçeni söylersen iyi olur ben tab s11 seçerdim ve seçtim ama ekranı küçük kalıyo biraz defter boyutuna göre

s10+ ın da kalemi biraz kötü s11in kalemi tam kurşun kalem boyutunda ucuna kadar

s11 ultra da pahalı kaçıyor ve fazla büyük boyutu yetecekse s11 düz yani
Butcem max 30 12.2 inc candır soyleeycekleirm bu kadar

Kral kucuk geldi ya 1 tik daha buyuk olmasi lazim yine birsey onerebilirmisin ayni kalitede
s10+ var da kalemi pek hoşuma gitmedi

s11 in kalemi satışa çıktığında ondan alırsın s10+ alıp pek pahalı olmaz zaten

11 inç ipad air aldım 13 inç çok büyük gelir 11 inç yeterlidir appleda pro kalem + ipad air 11 inç 27.500 olması lazım eğer telefonunda iphone ise çok büyük kolaylık androide bulaşma derim

bende aynı şekilde ama ben ipad 11 almayı düşünüyorum apple pro kalem destekliyormu acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,293
Üyeler
183,089
Son üye
QwerWarsty
Geri