Öneri Üniversite için Tablet önerisi

Lexearr

80+
Reaksiyon skoru
41
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar
Üniversite için kalem, klavye destekli Android işletim sistemli bir tablet arıyorum bütçem 15k civarı, eğer direkt alım içinde kalem ve klavyeli kılıf olursa çok güzel olur. Paket içeriğinde bunların bulunmaması çok önemli değil lakin tabletin üstüne birkaç bin TL verip klavye kalem almak istemiyorum.
Duyduğuma göre xioami de bu ürünlerin tedariğin de problem varmış o yüzden xioamiden uzak durmak istiyorum ama eğer temin edebileceğim yerler önerirseniz xioami olmasında da hiçbir problem yok.
Aklımda şuan Honor pad 9 var, kullanan veya bilgisi olan varsa yorumları benim için çok değerli
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleme:

bu işinizi görebilir hocam, klavyeli kılıf gelmiyor fakat artan paranızla belki bulabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar
Üniversite için kalem, klavye destekli Android işletim sistemli bir tablet arıyorum bütçem 15k civarı, eğer direkt alım içinde kalem ve klavyeli kılıf olursa çok güzel olur. Paket içeriğinde bunların bulunmaması çok önemli değil lakin tabletin üstüne birkaç bin TL verip klavye kalem almak istemiyorum.
Duyduğuma göre xioami de bu ürünlerin tedariğin de problem varmış o yüzden xioamiden uzak durmak istiyorum ama eğer temin edebileceğim yerler önerirseniz xioami olmasında da hiçbir problem yok.
Aklımda şuan Honor pad o var, kullanan veya bilgisi olan varsa yorumları benim için çok değerli
Şimdiden teşekkürler.
Kalem kafalarına göre stoğa geliyor. Diğer türlü güzel ama kalem stokta yoksa alma. Xiaomi için konuşuyorum.

bu işinizi görebilir hocam, klavyeli kılıf gelmiyor fakat artan paranızla belki bulabilirsiniz
11inch bı tık küçük gibi hissettiriyor 12 inch düşünüyordum sence kullanımda çok bı fark oluşturur mu

Uzun yıllar kullanmak istiyosan Apple al. A16 güzel bir seçenek. Ama kalemi, klavyesi pahalı

11inch bı tık küçük gibi hissettiriyor 12 inch düşünüyordum sence kullanımda çok bı fark oluşturur mu
samsung tab s9 kullanıyorum 11 inch çok yeterli dikey modda normal bir a4 boyutunda oluyor bir şeyler yazması ve test çözmesi çok kullanışlı tavsiye ederim 11inch boyutunu.

Geri