Üniversite not tutmak için tablet önerisi

Reaksiyon skoru
6
iphone telefon kullanıyorum ipad ekosistem için gerçekten parasına değer mi sizce
benim için uzun vade götürmesi lazım en azından üni bitene kadar
düşündüğüm tabletler:
s9fe (uygun fiyata satıldığı bir yer bulamadım)
s10fe
s10lite
huawei papermate 11.5
honor pad 9 (kutu içinden kalemi çıkmıyor sanırım bana kalem lazım, sırf kalem için alıyorum zaten)
ipad 11 (eğer alırsam kalem ile birlikte 23k masrafla denk geliyor ama sırf iphone telefon kullanıyorum diye bu masrafa değer mi bilmiyorum)

huawei de google uygulamaları sorun çıkartıyormuş sanırım, benim en çok youtube'u kullanmam lazım o yüzden huaweiden emin olamadım
bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim

iPad'e değer tft panel samsung yerine ips panel kaliteli görüntü için iPad tercih edebilirsin kalem orjinal olmasına gerek yok çakma kaliteli bir şeyde alabilirsin

çakma kalem ile orijinal kalem arasında ne gibi farklar olur hocam

ipad 11 kalemle 23k'ya nasıl geliyor hocam ipad air m2 aldım ben kalemle o fiyata.

kendi sitesine girdim kalemi ekledim bu sefer 22.5 oldu sen nasıl aldın, paylaşırsan sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sitedede 17k

Ekler

• 1761411323314.webp
    1761411323314.webp
    6.7 KB · Hit: 10
çakma kalem ile orijinal kalem arasında ne gibi farklar olur hocam
Hocam arkadaşımın dediği üzere resim ile ilgilenenler için daha sağlıklı olur orjinal olması o not tutmak için aldı

kendi sitesine girdim kalemi ekledim bu sefer 22.5 oldu sen nasıl aldın, paylaşırsan sevinirim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu sitedede 17k
Fena zam yemiş bunlar hocam 2-3 ay önce kalemle birlikte 16-17 e aldı millet ipad 11 i.

Fena zam yemiş bunlar hocam 2-3 ay önce kalemle birlikte 16-17 e aldı millet ipad 11 i.
Benim arkadaş öyle aldı hocam 16k ya aldı a16 işlemcili olan hangi modeli bilgim yok kalem yan sanayi aldı diğer arkadaş m2 aldı ders için 10/10 tablet kesinlikle m2 alan arkadaş android kullanıyor ama kesinlikle ekosistem bahanesiyle alınacak bir şey değil kaliteli içerik yapıyor adamlar

şuan kalemsiz fiyatı 17k ya alabiliyorum öğrenci indirimiyle, amazonda 500tl ye yan sanayi kalem alabiliyorum önerir misiniz

Geri