Neler Yeni

Üniversite için tavsiyeleriniz var mı ?

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış

xipl

80+
Hocam nikah olmadan el ele tutuşmak, sarılmak vs. de zinaya girer.
anladım dostum yani haklısın %100 ama ben okadar dindar bir insan değilimya sarılmak ele ele felan normal şeyler günümüz için benim için sıkıntı değil tabii ki bunlar senin fikrin saygım var

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
Bu konuyu duyan hemen hemen her üniversiteli kardeşimden şunu duyuyorum.
Abi herkes yapıyor, ne var sevgili olmakta vs.
Bunlar modern cahiliyenin meyveleridir, herkesin yapması birşeyi değiştirmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

yallah arabistana
Anlıyorum hocam

Erdem Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,267
İsim
Erdem Arslan
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık, Spor, Yabancı Dil
Konu üniversiteden zinaya nasıl geldi aga o.O2

xipl

80+
bunun gibi yobazlar sayesinde heryere geliyor adam kendi düşüncesini soyluyor gelmiş vaaz veriyor xd
ya kanka ben her fikire saygım var kendi düşüncesini söyledi ben teşekkür ettim ama ben o kadar dindar bir insan değilim sekülere yakın olduğum için normal böyle şeyler benim için

emektar

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
288
İsim
Anıl Çakırbeyli
ya kanka ben her fikire saygım var kendi düşüncesini söyledi ben teşekkür ettim ama ben o kadar dindar bir insan değilim sekülere yakın olduğum için normal böyle şeyler benim için
normal zaten kendisi kralını yapıyordur sırf yorum yapmak ıcın yapıyorlar gez dolaş eğlen

Godric1461

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
627
İsim
Godric
Mutlaka derslere katıl.Uykuluda olsan katıl.Okuldan bağını bir kestin mi alışkanlık oluyor ve kopuyorsun.Bana da çok söylemişlerdi pek kulak asmadım 8 senede bitirdim.Günlük tekrar yaparak çok rahat bitirirsin.Başarılar dilerim.

• Beğen
Reaksiyonlar: xipl

Barissta

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Barış
normal zaten kendisi kralını yapıyordur sırf yorum yapmak ıcın yapıyorlar gez dolaş eğlen
Atıp tutmak çok kolay. Farzet ki ben kralını yapıyorum. Bu, söylediklerimden ne bir şey eksiltir ne de ziyadeleştirir

şahin doğan

80+ Platinum
Konu arkadaşın yararının dışına çıktı daha fazla uzatmayın. Çok istiyorsanız özelden devam edin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tavsiye ile ilgi anlatacak çok şey yok. Dersleri kaçırma, kaliteli ortam yapmaya bak.

Top Bottom