Neler Yeni

Üniversite kayıt işlemleri hakkında yardımm!

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
selam arkadaşlar
ben bu sene tercih verdim ve bi okul geldi şöyleki e devlet üzerinden e kayıt yaptım ve elektronik belgemi de indirdim bunun haricinde üniversitenin kendi sitesinde kayıt yapıcakmıyım veya okula gidip yüz yüze kayıt yapmam gerekiyor mu.

e kayıt yeterli mi kısaca

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
selam arkadaşlar
ben bu sene tercih verdim ve bi okul geldi şöyleki e devlet üzerinden e kayıt yaptım ve elektronik belgemi de indirdim bunun haricinde üniversitenin kendi sitesinde kayıt yapıcakmıyım veya okula gidip yüz yüze kayıt yapmam gerekiyor mu.

Okula gidip kayıt yapmana gerekli değil e kayıt yeterli onun dışında okulunun akademik takvimine göre ders alma yazılma dönemini takip et okulunun kendi bilgi sistem girişine girişini yap şifreni oluşturman tavsiyemdir

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Okula gidip kayıt yapmana gerekli değil e kayıt yeterli onun dışında okulunun akademik takvimine göre ders alma yazılma dönemini takip et okulunun kendi bilgi sistem girişine girişini yap şifreni oluşturman tavsiyemdir
peki nasıl yapıcam gram bişi bilmiyorum

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar
munzur üniversitesi
Munzur üniversitesi sayfasına girip öğrenci islermlerinden bula bilirsin yasa munzur üni. Obs sistemi öğrenci Bilgi sistemi yazdığın zaman büyük ihtimalle çıkar sayfaya girdiğinizde size yeni öğrencilerin yapması gereken işlemeler diye talimatlar vermesi lazım zaten. Ayriyeten bölümünün ınstagram telegram wp guruplarını bulup ekstra yapman gereken bir şey varsa öğrene bilir bilgi alabilirsin

VSArolann

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Emre Akgün
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Munzur üniversitesi sayfasına girip öğrenci islermlerinden bula bilirsin yasa munzur üni. Obs sistemi öğrenci Bilgi sistemi yazdığın zaman büyük ihtimalle çıkar sayfaya girdiğinizde size yeni öğrencilerin yapması gereken işlemeler diye talimatlar vermesi lazım zaten. Ayriyeten bölümünün ınstagram telegram wp guruplarını bulup ekstra yapman gereken bir şey varsa öğrene bilir bilgi alabilirsin
peki bi sorum daha olucak üninin kendi sitesinden de kayıt yapmam gerekiyor mu

y.emre.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Yunus Emre Acar

peki bi sorum daha olucak üninin kendi sitesinden de kayıt yapmam gerekiyor mu
Üniversite kaydını e devlet üzerinden yapıyorsun üniversitesi sayfasından sadece öğrenci Bilgi sistemine giriş yapman yeterli olacaktır

Pukiina

80+ Bronze
selam arkadaşlar

Hocam e devlet'e girip e kayıt yaptıysanız eğer, başka bir işlem yapmanıza gerek kalmadan sistem üzerinden otomatik olarak kayıt oluyorsunuz zatenn.

Top Bottom