Neler Yeni

Üniversite Sınavına Ne Zaman Hazırlanmaya Başladınız?

adudator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mehmet Nuri Yılmaz
şuanda mezun biri olarak diyebilirimki ne kadar çalışırsan çalış denemelerde ne kadar net çıkarırsan çıkart sınavdayken farklı oluyor ben heyecanlanıp tam performans veremediydim mesela
gerçekten öyle benim hedefim 3-4k idi deneme sınavlarında hep 1. olup ham 485 alırdım sınavda okul puanıyla 482 geldi :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benim kötüydü işte temel zayıf sayılır o yüzden korkuyorum biraz. 9. sınıf 77, 10. sınıf 70.
kanka temel zayıfsa 3 saat değil 6 saat çalışacaksın benim çok arkadaşım var ilk yılında 60 80k yapıp sonraki sene çalışarak ilk 10kya giren

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
gerçekten öyle benim hedefim 3-4k idi deneme sınavlarında hep 1. olup ham 485 alırdım sınavda okul puanıyla 482 geldi :(

kanka temel zayıfsa 3 saat değil 6 saat çalışacaksın benim çok arkadaşım var ilk yılında 60 80k yapıp sonraki sene çalışarak ilk 10kya giren
Teşekkür ederim yani diyorsunuz ki verimli çalışmaya odaklanmaya 11. sınıfın 2. döneminde başlamalısın dogru anladım degil mi?

adudator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mehmet Nuri Yılmaz
Teşekkür ederim yani diyorsunuz ki verimli çalışmaya odaklanmaya 11. sınıfın 2. döneminde başlamalısın dogru anladım degil mi?
ne kadar erken o kadar iyi fakat 11in 2. dönemi çok ideal yazı ise kritik o yaz bence en önemli yaz

aga ben aytde 70+ net yapardım hep o kolay matematikten 9 yanlış yaptım yaw inanılmaz
ben de aynı şekil çok üzücü bir durum

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
ne kadar erken o kadar iyi fakat 11in 2. dönemi çok ideal yazı ise kritik o yaz bence en önemli yaz

ben de aynı şekil çok üzücü bir durum
TYT Matematikle başlamayı düşünüyorum işte kasmadan konuları pekiştirmek adına digerlerini hallederim heralde zamanı geldikçe.

YASOGRALL

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
yasin emre ovalı
Önceki yıllar kötü sayılabilecek düzeydeydim bu yaz tyt mat bitirmeyi düşünüyorum sence cok mu kasıyorum yoksa ilerde faydasını çok görür müyüm? 10. sınıf bitti şuan.
Çok kasmana gerek yok. Sadece düzenli çalışmaya odaklan 11.sınıfı 11de bitirmek çok önemli. 12de sıkıntı çekmemek adına. eğer sayısal isen Yazın, Fen kısmını ve Matematiği 9 10(tyt'ye hazırlanma amaçlı değil) temelini sağlamlaştırmanı öneririm.Eğer TM isen yine aynı şekilde 9 10 matematiği tekrar etmeni öneririm.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Çok kasmana gerek yok. Sadece düzenli çalışmaya odaklan 11.sınıfı 11de bitirmek çok önemli. 12de sıkıntı çekmemek adına. eğer sayısal isen Yazın, Fen kısmını ve Matematiği 9 10(tyt'ye hazırlanma amaçlı değil) temelini sağlamlaştırmanı öneririm.Eğer TM isen yine aynı şekilde 9 10 matematiği tekrar etmeni öneririm.
Teşekkür ederim matematikle başlıyorum çalışmaya ufak ufak pekiştirme amaçlı. Fene ileride başlayacagım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,766
Üyeler
168,194
Son üye
thetixss_
Top Bottom