Neler Yeni

Üniversite Sınavına Ne Zaman Hazırlanmaya Başladınız?

Troy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Troy N4ndo
Arkadaşlar üniversite sınavına kaçıncı sınıfta hazırlanmaya başladınız ve nasıl bir sonuç aldınız?
Lütfen sadece şuan üniversite okuyan veya mezuna kalmış kişiler cevaplasın teşekkür ederim.
daha başlamadım başlarız bir ara

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Çok kasıyorsun. İlerde faydasını görür müsün bilmem ama zararını görme ihtimalin var. İnsanda belli enerji vardır dersle ilgili. Erken kasmaya başlardan sonunu getiremeden enerjin bitebilir. Bu senin enerjine bağlı tabi ama mesela lise 3 lise 4 arası yaz sonu tatil iyidir 1 hafta felan. Benim çalışma mantığımda enerji yatar.
Çok haklısınız. 10. sınıfın başında böyle bi karar vermiştim işte derslere asılayım vs. insan çok yıpranıyor zorlayınca enerji önemli.

adudator

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
70
İsim
Mehmet Nuri Yılmaz
11. sınıfın yazında günde 12 saat cs oynardım bu yüzden 12. sınıfta ortalama çalışmayla 22bin olup mezuna bıraktım. Mezun senemde ise günde 2-3 saat çalıştım. tyt 7k ayt 10k ya girdim Şu an Sakarya Üniversitesinde tıp okuyorum.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
11. sınıfın yazında günde 12 saat cs oynardım bu yüzden 12. sınıfta ortalama çalışmayla 22bin olup mezuna bıraktım. Mezun senemde ise günde 2-3 saat çalıştım. tyt 7k ayt 10k ya girdim Şu an Sakarya Üniversitesinde tıp okuyorum.
Not ortalamanız nasıldı önceki senelerde?

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Arkadaşlar üniversite sınavına kaçıncı sınıfta hazırlanmaya başladınız ve nasıl bir sonuç aldınız?
Lütfen sadece şuan üniversite okuyan veya mezuna kalmış kişiler cevaplasın teşekkür ederim.
Daha üni sınavına girmedim ancak yurtdışına çıkma fırsatım var 1 yılım var ufak ufak çalışmaya başladım ve aynı zamanda ingilizce eğitimi alıyorum eğer ki üni sınavında iyi bir sonuç elde edemezsem kanadaya gidiecm.

spinner41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
653
İsim
İbrahim Ç.
Instagram
ibrahimc09
Daha üni sınavına girmedim ancak yurtdışına çıkma fırsatım var 1 yılım var ufak ufak çalışmaya başladım ve aynı zamanda ingilizce eğitimi alıyorum eğer ki üni sınavında iyi bir sonuç elde edemezsem kanadaya gidiecm.
Yurtdışı imkanın varsa hiç vakit kaybetme :D

owl.zfg

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,514
İsim
Mertcan
şuanda mezun biri olarak diyebilirimki ne kadar çalışırsan çalış denemelerde ne kadar net çıkarırsan çıkart sınavdayken farklı oluyor ben heyecanlanıp tam performans veremediydim mesela

Top Bottom