Üniversite Whatsapp gruplarının seviyesi

peyn1r

80+
Reaksiyon skoru
54
valla arkadaşlar anlayın diye yazıyorum dişe yerleştim ama wp grubunda makara dönüyor lise5 dicem ama liseden de büyük makara dönüyor daha ilk akşamlar ama soğutuyorlar yani. duyduğuma göre her üninin grubunda az çok böyle şeyler yaşanıyormuş ama ne bileyim sizden de yorum almak iç rahatlatırdı yani. ha evet belli başlı 5 6 kişi yazıyor hep

valla arkadaşlar anlayın diye yazıyorum dişe yerleştim ama wp grubunda makara dönüyor lise5 dicem ama liseden de büyük makara dönüyor daha ilk akşamlar ama soğutuyorlar yani. duyduğuma göre her üninin grubunda az çok böyle şeyler yaşanıyormuş ama ne bileyim sizden de yorum almak iç rahatlatırdı yani. ha evet belli başlı 5 6 kişi yazıyor hep
Ortamın zeka seviyesi

Ekler

• 20230828_010632.jpg
    20230828_010632.jpg
    220.3 KB · Hit: 126
fdahfadşljhfaşdhjafşdjhafd bu ne iştir arkadaş ya kimlerle uğraşacaz

Valla benim bölümün wp kurucusu benim. Ara sıra bilgilendirme mesajı atıyorum öyle soru üzerine gidiyor troll yapan yok şükür.

Valla benim bölümün wp kurucusu benim. Ara sıra bilgilendirme mesajı atıyorum öyle soru üzerine gidiyor troll yapan yok şükür.
hocam normal grup var yine orası suskun ciddi ama ekstra sınıf grubu var susmak bilmiyor. durumlar yavaş yavaş belli oluyor yani herkes bu yollardan geçmiş gibi

Son düzenleme:
hocam normal grup var yine orası suskun ciddi ama ekstra sınıf grubu var susmak bilmiyor. ama durumlar yavaş yavaş belli oluyor yani herkes bu yollardan geçmiş gibi
Kanka kısa tabiri ile kız avcıları ortalıkta doluşur makara kikiri yapmaya çalışır. Amaç avını kestirmek, bir de duyarcı tayfa olur güzel şeyler yazar kızlar kalp atar felan. çok boş ortam

Bizde genelde hep işe yarayacak sorular var hocam. Makara çok az döndü.
Ekran Resmi 2023-08-28 01.15.36.png
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ortamın zeka seviyesi
Ora şehir mi demeye çalışmış bence. Yani umarım 😁

Şehir ve il aynı şey kanka
Yok hocam onu demek istemedim. Bizim lise yurdunda da muhabbeti olurdu bazen. İşte x ilinden gelmiş arkadaşa orası şehir mi, köy köy diye dalga geçmeye çalışırlardı. Umarım anlatabilmişimdir 🙃

Eğitim bitti arkadaşlar.
Aklı olan para kazanmanın yolunu bulur.
Veya niteliğin olduğu bir yere gider.

Bir yıldır sessizde grup, günde bir girip bakıyorum önemli bir şey yazılmışmı diye

Geri