Üniversite Whatsapp gruplarının seviyesi

Olm siz okula gitmeden wp grubunu nasıl buluyonuz?

Okul açılana kadar kimse birbirini görmüyor diye makara döndürürler.
Okulun açıldığı ilk gün sadece soru sorarlar.
Ondan sonraki haftaya kadar fazla makara dönmez.
2.haftadan sonra herkes gruplaşır ve kendi aralarında grubunu kurar.
Ve 4 yıl boyunca sadece vize ve final zamanı mesaj atılacak gruba hoşgeldin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Olm siz okula gitmeden wp grubunu nasıl buluyonuz?
Valla ben Telegram üzerinden aynı üni tutturan arkadaşı bulup birlikte grup kurmuştuk. 1 haftada tüm sınıf toplandı sağdan soldan bula bula. Genelde öyle oluyor.

Bir tane konuşma vardı sosyal medyada dönüyordu yaş ev araba vs o varmı sizde

valla arkadaşlar anlayın diye yazıyorum dişe yerleştim ama wp grubunda makara dönüyor lise5 dicem ama liseden de büyük makara dönüyor daha ilk akşamlar ama soğutuyorlar yani. duyduğuma göre her üninin grubunda az çok böyle şeyler yaşanıyormuş ama ne bileyim sizden de yorum almak iç rahatlatırdı yani. ha evet belli başlı 5 6 kişi yazıyor hep
Neden sınıf grubuna girme ihtiyacı hissettinki ben hiç öyle bir şey yapmadım sonra hazırlıkta hocamız istedi hocanın olduğu grup kuruldu onun dışında boş

WP grubunu sonsuza dek susturmayan var mı? 1 gecede boş sohbetle 700-800 mesaj atıldığı oluyor. :D
Ve evet, genelde aynı kişiler. Gerçek hayatta da muteleyin onları. :D

Okul açılana kadar kimse birbirini görmüyor diye makara döndürürler.
Okulun açıldığı ilk gün sadece soru sorarlar.
Ondan sonraki haftaya kadar fazla makara dönmez.
2.haftadan sonra herkes gruplaşır ve kendi aralarında grubunu kurar.
Ve 4 yıl boyunca sadece vize ve final zamanı mesaj atılacak gruba hoşgeldin.

Valla ben Telegram üzerinden aynı üni tutturan arkadaşı bulup birlikte grup kurmuştuk. 1 haftada tüm sınıf toplandı sağdan soldan bula bula. Genelde öyle oluyor.
Doğru tespit. Yalnız ben de okul açılmadan millet nasıl WP grubunu buluyor anlamıyorum. Sınıfta öğrenmiştim ben grup olduğunu, numara yazdırıyorlardı öyle girmiştim. Okulun ilk haftası günde 285 tane soru soruluyor. Aynı soru 50 kere soruluyor :D

WP grubunu sonsuza dek susturmayan var mı? 1 gecede boş sohbetle 700-800 mesaj atıldığı oluyor. :D
Ve evet, genelde aynı kişiler. Gerçek hayatta da muteleyin onları. :D

Doğru tespit. Yalnız ben de okul açılmadan millet nasıl WP grubunu buluyor anlamıyorum. Sınıfta öğrenmiştim ben grup olduğunu, numara yazdırıyorlardı öyle girmiştim. Okulun ilk haftası günde 285 tane soru soruluyor. Aynı soru 50 kere soruluyor :D
böyle sorunlarla karşılaşmayan bır benım galıba bızde sadece hafta da 1 mesaj gelıyordu onlarda ya duyuru yada bıri sorunu olunca vs

Sınıfa girince bunlar buraya nasıl gelmiş gibi bir soruyu herkes sormuştur...

Arkadaşım bu sene kazandı gruplarındaki sohbet IQ düşürecek seviyede :ROFLMAO: :ROFLMAO:

valla arkadaşlar anlayın diye yazıyorum dişe yerleştim ama wp grubunda makara dönüyor lise5 dicem ama liseden de büyük makara dönüyor daha ilk akşamlar ama soğutuyorlar yani. duyduğuma göre her üninin grubunda az çok böyle şeyler yaşanıyormuş ama ne bileyim sizden de yorum almak iç rahatlatırdı yani. ha evet belli başlı 5 6 kişi yazıyor hep
şu şekil uzaklaşacaksın kankam

Ekler

• WhatsApp Image 2023-08-28 at 12.13.20.jpeg
    WhatsApp Image 2023-08-28 at 12.13.20.jpeg
    101.8 KB · Hit: 65
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,909
Üyeler
183,918