Neler Yeni

Üniversitede Argo Kullanan Hoca

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes ERTÜRK
Merhaba dostlar 2. sınıf öğrencisiyim ve geçen hafta mekanizmalar sınavına girdim ve sınavda 3 soru sormuş hoca ben sadece iki soruya çalıştım kayış kasnak ve zincir mekanizmasına ikisinden 60 puan geliyordu ve bana girdiği not 28 sınava giren 21 kişiden sadece 2 kişi geçmiş ve 1. sınıflarda 68 kişi bırakmış 7 kişi geçirmiş 1. sınıfların durumunu bilmiyorum ama 2. sınıflarda kalan kişi sayısı bir elin parmağını geçmezdi ve hoca derste "***** mısınız , Aptallar , Zottirik Herifler , S***** git" tarzı argoları kullanıyor biz bu adamı şikayet edebilir miyiz nasıl yapabiliriz bir yol gösterebilecek varmı acaba ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Yusuf duymayan
öğrenci işlerine şikayet et yanında şahit olsun yoksa cimere yaz görsün küfür nedir böyle öğretmen olmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ertuğrul Kesgin

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
öğrenci işlerine şikayet et yanında şahit olsun yoksa cimere yaz görsün küfür nedir böyle öğretmen olmaz
Dostum öğrenci işlerine ve bölüm başkanına şikayet ettik hiçbir şey olmadı Cimer e şikayet edecektik ama geri adım attık hoca olurda görevden men edilmez ise sıkıntı yaşarız gibisinden düşündük fazla bir bilgimizde yok nasıl işleniyor bu konular
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.reddit.com/r/hukuk/ Buraya yazarsan iyi olabilir. Genel her postun altında bilgili biri oluyor.
Teşekkür ederim burada da bir konu açarım

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
Merhaba dostlar 2. sınıf öğrencisiyim ve geçen hafta mekanizmalar sınavına girdim ve sınavda 3 soru sormuş hoca ben sadece iki soruya çalıştım kayış kasnak ve zincir mekanizmasına ikisinden 60 puan geliyordu ve bana girdiği not 28 sınava giren 21 kişiden sadece 2 kişi geçmiş ve 1. sınıflarda 68 kişi bırakmış 7 kişi geçirmiş 1. sınıfların durumunu bilmiyorum ama 2. sınıflarda kalan kişi sayısı bir elin parmağını geçmezdi ve hoca derste "***** mısınız , Aptallar , Zottirik Herifler , S***** git" tarzı argoları kullanıyor biz bu adamı şikayet edebilir miyiz nasıl yapabiliriz bir yol gösterebilecek varmı acaba ?

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes ERTÜRK
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
(!) şaka amaçlıydı
Cimere yaz siz bi sıkıntı yaşamazsınız dersinde ses kaydı falan açın kanıt olarak kullanırsınız
Dostum Cimer e yazınca hoca tebligat gitmiyor mu orda şikayet edenlerin ismi yazmıyor mu

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
Hocaya olurda bir şey olmazsa bize patlar gibi zaten geçirmiyor bu sefer iyice zorlaştırır gibi geliyor
Zaten geçirmiyorsa zorlaştırsa nolucak ben olsam etmiştim ble

EnesB3Y

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Enes ERTÜRK
Zaten geçirmiyorsa zorlaştırsa nolucak ben olsam etmiştim ble
Yine de bir umut olur da geçirir diye dersten de haklısın galiba 4 senedir dersi vermeye çalışan kişiler var

EmreE38

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
174
İsim
EmreE
Yine de bir umut olur da geçirir diye dersten de haklısın galiba 4 senedir dersi vermeye çalışan kişiler var
Edin gitsin üstünüze falan yürürse tehtit falan olur tekrar edin

Top Bottom