Üniversitede Ders Saatleri Çakışması

emre3421

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba ilk defa üniversite gideceğim ama ders programım daki ders saatleri çakışıyor hangisinde girmem gerektiğini anlamadım.

Ekler

• ders.webp
    ders.webp
    10.4 KB · Hit: 47
Birinde uzaktan eğitim yazıyor ki büyük ihtimalle seçmeli ders falandır o. Girmesen de olur sanki.

Artık hocana soracaksın. Ya da arkadaşlarında beraber hareket edeceksin. Anlamlandıramadım bende.

Merhaba ilk defa üniversite gideceğim ama ders programım daki ders saatleri çakışıyor hangisinde girmem gerektiğini anlamadım.
Seçmeli dersleri seçerken bakman lazımdı. Ekle çıkar haftası oluyor ozaman bu dersi bırakıp başka bir şey alabilirsin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Seçmeli dersleri seçerken bakman lazımdı. Ekle çıkar haftası oluyor ozaman bu dersi bırakıp başka bir şey alabilirsin
Danışman hocanla konuş o anlatır.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Danışman hocanla konuş o anlatır.
seçmeli dersleri 1.sınıfken okul kendisi seçiyor

Okulunun uzaktan eğitim sisteminden derslerine dönem sonuna kadar girip %70 katılım sağlamalısın yoksa o dersten devamsızlıktan kalırsın günü gününe girmek zorundasın diye bir şey yok dersteyken aç telden arkada çalsın

Programı okul hazırlamıyor mu niye böyle yapmışlar. Danışman hocana mail at sistemden bulabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,745
Üyeler
184,975
Son üye
MsiFanClub
Geri