Neler Yeni

Üniversitede devamsızlık nasıl hesaplanır?

.hsyn.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hüseyin
Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?

Emre_kymk

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,226
İsim
Ali Emre Kaymak
İlgilendiği Kategoriler
bilgisayar, oyun
Instagram
emrekymk_10
bizdeki sistemi anlatıyorum. Her derse 5 defa gitmeme hakkın var yani o kağıda 5 defa imza atmadığında kalıyorsun. Her hafta yalnızca 1 gün o ders olduğu için her gün 1 devamsızlık sayılıyor ders saatleri ayıran hoca görmedim ben.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
502
İsim
Emre Efe
haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil

şahin doğan

80+ Platinum
Üniversiteye göre devamsızlık değişiyor. bazıları ders bazıları gün hesabı yapıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

haftalık alınıyor ünilerde devamsızlık saatlik değil
Her Ünide aynı değil.

aeyldrmm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
437
İsim
Ahmet Emir
Instagram
a.e.yldrmm
Steam
aeyldrmm
Facebook
a.e.yldrmm
bizdeki sistemi anlatıyorum. Her derse 5 defa gitmeme hakkın var yani o kağıda 5 defa imza atmadığında kalıyorsun. Her hafta yalnızca 1 gün o ders olduğu için her gün 1 devamsızlık sayılıyor ders saatleri ayıran hoca görmedim ben.
Her saat bir derse denk gelir. Üniversiteye göre değişir mesela bizim ünide 13 saatlik devamsızlık hakkımız vardı.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Merhabalar bu üniversiteside devamsızlık nasıl hesaplanıyor. Haftada bir gün 3 saat temel fizik var ben bu bir güne gitmedim kaç gün sayılıcak şimdi bu devamsızlık?
Bizde %70 katılım zorunluluğu vardı. Tüm gün aynı ders oluyordu. 4 Gün katılmayabiliyordun. Okul sisteminde yazar devamsızlık yüzdesi. Ona göre hesaplarsın.

.hsyn.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Hüseyin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam saatlik olduğunu varsayarsak dersin devam zorunluluğu %70 haftada 3 saat var bu ders ozaman benim 12 saat filan mı gitmeme hakkım var

Top Bottom