Neler Yeni

Universitede izin almadan wc gittim

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
Abi programda cizim yaptim tamam mi yardim almadan bitirdim bana 70 yarıda bırakıp çıkan adama 90 veriyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
178
İsim
Aslı
1 ay oldu hala unutmadi be
Mesaj otomatik birleştirildi:

Abicim hastaydim diyorum ağzım affedersin tükürük dolu izin alacak halde olsam zaten öyle bişi yapmam
Ne diyim umarım gelecek dönem dersine girmez ama sen yinede çok dikkat çekme bundan sonrası hocanın inisiyatifinde

rkyshs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Merve Nur Hayal
Arkadaşlar siz hiç üniversiteye gittiniz mi? Buradan gitmemiş gözüküyorsunuz da.
şükürler olsun ki kekoların olduğu üniversiteye gitmemişim buradan çok belli oluyor. bizde izin alma durumu falan yoktu dediğim gibi acil durumlarda arka kapıdan çıkıyordu herkes. utangaç tipler eliyle kapıyı gösterip hocayla göz teması kurarak dışarı çıkardı bazıları bunu bile yapmazdı. siz nasıl kötülerin içine düşmüşsünüz yazık.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

Ysuflix

80+ Gold
Dersteydik hastaydim izin almadan wc gittim hoca saygısızlık yapıp söylendi bende tepki koydum vizelerde herkese ek puan verirken bana vermedi ne yapmalıyım (özür dilemem) hoca women
orda istersem derse girip uyurum istersem dersin ortasında gelirim giderim kimseyi ilgilendirmez. hocanın yaptığı saçmalık. bir şey yapmana gerek yok bence.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar siz hiç üniversiteye gittiniz mi? Buradan gitmemiş gözüküyorsunuz da.
3.Sınıfım ve Evet Alınmıyor ama bu sadece Yasal olarak bir zorunluluk değil ama izin almalarının çok hosuna gittigini söyleyebililirim.

Bura.K

80+ Silver
şükürler olsun ki kekoların olduğu üniversiteye gitmemişim buradan çok belli oluyor. bizde izin alma durumu falan yoktu dediğim gibi acil durumlarda arka kapıdan çıkıyordu herkes. utangaç tipler eliyle kapıyı gösterip hocayla göz teması kurarak dışarı çıkardı bazıları bunu bile yapmazdı. siz nasıl kötülerin içine düşmüşsünüz yazık.
Evet, kekolarla okudum :D
üniversite 2.sınıfım dostum. neyden dolayı söyledin?
Arkadaşım Üniversiteye giden bir kişi az çok hocanın nasıl bir tip olduğunu anlar. Ayrıca ben 3 yıllık üniversite hayatımda hiçbir öğretmen izinsiz dışarı çıkartmadı. (İstanbul Üniversitesi bu arada), genel olarak öğretmenler izinsiz dışarı çıkarmıyor. Bakın, genel olarak diyorum. Arkadaşım da İTÜ’de okuyor aynı durum onda da mevcut.
3.Sınıfım ve Evet Alınmıyor ama bu sadece Yasal olarak bir zorunluluk değil ama izin almalarının çok hosuna gittigini söyleyebililirim.
Evet, izin alınca bi gurur geliyor hocalara :D

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Evet, kekolarla okudum :D

Arkadaşım Üniversiteye giden bir kişi az çok hocanın nasıl bir tip olduğunu anlar. Ayrıca ben 3 yıllık üniversite hayatımda hiçbir öğretmen izinsiz dışarı çıkartmadı. (İstanbul Üniversitesi bu arada), genel olarak öğretmenler izinsiz dışarı çıkarmıyor. Bakın, genel olarak diyorum. Arkadaşım da İTÜ’de okuyor aynı durum onda da mevcut.

Evet, izin alınca bi gurur geliyor hocalara :D
Hocadan hocaya değisir hic takmıyanda var bir hocamızda takmasa notlara yansıtıyor adam kisilik olarak pırlanta gibi birisi ama notlarda sıkı biraz malesef

Mert

80+ Silver
Her yerde üniversite okunmayacağının kanıtı, izin alarak mı dışarı çıkacağız, telefonum çalmış olamaz mı?

EmirhanBayramFK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
807
İsim
Emirhan Bayram
İlgilendiği Kategoriler
Yurt İçi Alışverişler-E-Ticaret-Pazaryerleri-Tüketici Hakem Heyetleri-Donanım/Yazılım
Üniversitede Lise gibi olmuyor maalesef. Şikayet etsen alacağın cevabı sen etmeden ben söyleyeyim. " Sen kimi kime şikayet ediyorsun ? " . Hoca sana kıl olduysa yapman gereken bence derste aktif olman ve aktif olduğun için sınavlardada dolaylı yoldan yüksek alman. Eğer Zihniyeti bozuk değilse zaten sınav kağıdını hakkını vererek okuyacak ve hakkını verecektir. Emin olduğun bir kağıttan düşük aldıysan Sınav kağıdını görmek istediğini söyleyebilirsin. Üniversitede hocalarla zıtlaşmak genelde öğrencinin tarafında kötü sonuçlanıyor.

Birde Bazı üniversiteler var Liseden farksız bu gibi bir üniversitedeysen dersin akışını bozabilir tabii ki. AMFi tarzı derslikteysen çıkabilme hakkın var.

Top Bottom