Neler Yeni

Universitede izin almadan wc gittim

Dersteydik hastaydim izin almadan wc gittim hoca saygısızlık yapıp söylendi bende tepki koydum vizelerde herkese ek puan verirken bana vermedi ne yapmalıyım (özür dilemem) hoca women
Neden özür dilemezsiniz onu anlamadım. Yani yaptığın şey saygısızlık izin alıp çıkabilirsin. Üniversite de her hoca aynı değildir. Kimi hocanın hiç umurun da olmaz kimi hoca en küçük bir şeyi bile kafaya takar. O yüzden üniversite de hocaya göre davranman gerekiyor. Ek puan vermemekle iyi yapmış. Düzgünce gidip yanın da kimse yok iken durumu anlatıp özrünü dileyebilirsin. Özür dilemek kimseyi küçültmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
Neden özür dilemezsiniz onu anlamadım. Yani yaptığın şey saygısızlık izin alıp çıkabilirsin. Üniversite de her hoca aynı değildir. Kimi hocanın hiç umurun da olmaz kimi hoca en küçük bir şeyi bile kafaya takar. O yüzden üniversite de hocaya göre davranman gerekiyor. Ek puan vermemekle iyi yapmış. Düzgünce gidip yanın da kimse yok iken durumu anlatıp özrünü dileyebilirsin. Özür dilemek kimseyi küçültmez.
Herkesin içinde saygısız diyen kişiden neden özür diliyeyim ki saygısızlıkla ne alakası var bro boş yapıyorsun

Herkesin içinde saygısız diyen kişiden neden özür diliyeyim ki saygısızlıkla ne alakası var bro boş yapıyorsun
Boş yapmıyorum dostum. Üniversite de senin gibi adamlar çok fazla vardı hala daha var. Ben üniversiteye geçtim istediğim herşeyi yaparım kimse karışamaz hoca karışamaz vs. Yaptığın saygısızlık zorunu da gitmiyor hocanın sana saygısız demesi mi zoruna gidiyor ? Velev ki kimse yok iken sana saygısız dedi o zaman özür dileyecek miydin ? O yüzden burda boş yapan ben değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Osman araç
La hastaydim ağzım tükürük dolu yere tükürüp izin alıp mi cikaydim herşeyi yaparım lafını nereden çıkardın

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,852
İsim
Oğuz
İstediğin kadar Üniversite olsun ama hoca haklı. Ders işlenirken bir anda kalkıp kapıyı çekip gitmek nedir? Ortamın ciddiyetini bozuyor. Evet çocuk gibi izin istemek belki saçma ama saygı gösterip sormak çok zor olmamalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
kucuk nibba
"hoca women" hocanın cinsiyetiyle konunun alakası ne, ne garip adamlarsınız

KAANT10X

80+ Bronze
Hacı sizin bölüm ya da okulun özelliği midir nedendir bilinmez? Benim okulumda hiç böyle şeyler yok herkes istediği şekilde derse girip çıkabiliyor. Herhalde bu biraz sınıf mevcudu ile ilgili bir şey normalde olmaması lazım.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
İstediğin kadar Üniversite olsun ama hoca haklı. Ders işlenirken bir anda kalkıp kapıyı çekip gitmek nedir? Ortamın ciddiyetini bozuyor. Evet çocuk gibi izin istemek belki saçma ama saygı gösterip sormak çok zor olmamalı.
Yok bozmuyor abi Bir Hocam Hic farketmez diyor valla takan cok yokta izin alırsan büyük kara geçiyorsun illada sesli gerek yok mimikle de alsan olur.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,852
İsim
Oğuz
Yok bozmuyor abi Bir Hocam Hic farketmez diyor valla takan cok yokta izin alırsan büyük kara geçiyorsun illada sesli gerek yok mimikle de alsan olur.
Bölüme, üniversiteye, derse, hocaya göre değişir bu durum. Çıkmayın derste diyen olursa uymak lazım mecburen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,056,871
Üyeler
167,898
Son üye
lordofhorses12