üniversitede laptop mu masaüstü mü daha avantajlı?

FURZY

80+
Reaksiyon skoru
2
merhabalar üniversiteyi şehir içinde okumayı planlıyorum
bölüm olarak animasyon , grafik tasarım ,dijital oyun tasarımı okumayı düşünüyorum
seçimimi laptoptan yana mı masaüstünden yana mı kullanmalıyım ?

bölüm olarak animasyon , grafik tasarım ,dijital oyun tasarımı okumayı düşünüyorum
Laptop her türlü iyidir bence.

Laptop. Bütçe belirtirseniz öneri de yapabiliriz.

Laptop taşıma kolaylığı sizin işinize yarayacaktır.

Tamamen ihtiyacına kalmış. Üniye götürmeyi planlıyorsan veyahut ders vs için istiyolarsa zaten seçeneğin yok. Ama dersen ki yok zorunlu değil götürmeden de yaşarım okurum masaüstü mantıklı olur. Hem bütçe olarak mantıklı hemde bana sorarsan laptop konforlu değil.

ben olsam masaüstü ve alabileceğim en ucuz laptoplardan alırım ve masaüstüne bir program ile ulaşır bu şekilde masaüstünü taşımış olurdum?

O bölümde muhtemelen laptop'u şart koşarlar. Her öğrenciye okulun bilgisayar tahsis edeceğini sanmıyorum, okuyanlara ulaşıp sormak lazım. Üniversite şehir içinde bile olsa laptop gerekiyor çoğunlukla.

Laptop alınız.

Laptop daha avantajlı. Hele ki şehir dışındaysan kesin laptop al, işini daha iyi görür gel git olayı falan oluyorsa işin zorlaşır, bilgisayara erişimin bir kademe seni zorlar.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,640
Üyeler
184,956
Son üye
goteca
Geri