Üniversiteden Atılır Mıyım? Lütfen Bakar Mısınız

melkorrr

80+
Reaksiyon skoru
27
Arkadaşlar selam ben 2019'da üniversite kayıt yaptım ama 3 senedir hiç okula gitmedim e-Devlet'te 1.sınıf pasif öğrenci yani kayıt yenilememiş olarak gözüküyorum bu sene okula başlayacağım 1.sınıftan şimdi üniversitede 7 senede bitirmessen atılma varmış ben 3 sene hiç gitmedim kaldı 4 sene ben bu sene 1.sınıftan başlayacağım 4 sene içerisinde kalırsam okuldan atılır mıyım yoksa yardımcı olurlar mı ama artık hiç bırakmıyacağım sıkıca çalışacağım amacımda 4 senede bitirmek
not:3 sene okula gitmeme sebebim yks hazırlandım olmadı o yüzden

kanka tescil 2030da daha çok
8 senede bitirmezsen toplamda kaydını sonlandırıyolar yada başka üniye geçip sıfırdan başliyon devlet üniversitelerinde böyle ama özeller hakkında bilgim yok sanırım vardır orda bi yolu :kekw::kekw: af olaylarını çok bilmiyorum

Üniversitedeki bölümünün öğrenci işlerini ara onlar daha net cevap verir.

dostum atılmazsın. Yeni bir üniye giriyorsan sıfırdan başlıyorsun diye biliyorum içini ferah tut.

dostum atılmazsın. Yeni bir üniye giriyorsan sıfırdan başlıyorsun diye biliyorum içini ferah tut.
yok hocam anlamadın sanırım ben 2019 kayıt yaptım 1 dönem gittim sonra hiç gitmedim 3 senedir işte yks girdim hep hiç sınavlara felan girmedim bu sene 1.sınıftan başlıyacağım anladın mı ?

yok hocam anlamadın sanırım ben 2019 kayıt yaptım 1 dönem gittim sonra hiç gitmedim 3 senedir işte yks girdim hep hiç sınavlara felan girmedim bu sene 1.sınıftan başlıyacağım anladın mı ?
yeni üniye gitmiyor isen en doğru bilgiyi orası verir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,438
Üyeler
174,152
Son üye
frisby233
Geri