Neler Yeni

Üniversiteye gitmek için araba

Borhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?

meedo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
275
İsim
Heisenberg
merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Ne alırsın bilmiyorum ama sıfır almaya bak. BMW 2. elde hor kullanılan bi marka. Sana tek tavsiyem budur.
Golf, Puma, Civic önerebilirim.

Clayz

80+ Silver
vay be

she||nok

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
buğra
cupralar bence güzel araçlar virajda arkasını bırakıyo diyorlar ama araba çok iyi duruyo önerebilirim onun dışında ikinci el bmw arkadaşın dediği gibi önermiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
Egemen
Butce vermissin alacagin arabayi ta 1 yil sonra alacaksin ki o da %100 kesin degil. 2 milyonluk arabanin tr sartlarinda 1 yilda 2 milyon kalmasini beklemenin de bir anlami yok. Bence sen suan bu konuyu acip harcayacagin zamani sinavina ver. Guzel kardesim sana suan verebilecegim tavsiye su olur 4.20 yi kafandan cikart ikinci el bmw’den de uzak dur. 0 Al kafan rahat etsin kulaktan dolmayla soylemiyorum bizzat yasadigimdan dolayi tecrubeyle sabittir.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,207
İsim
.
420d ile sanayi çayını baya seversin kral daha temiz sorunsuz sıkıntısız birşeylere bak.
3-4-5 serisi 2. elde baya hor kullanılıyor yanlamadıkları kavşak kalmamış temizini bulmak zor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kral niyetim öyle hissetirmek değildi özür dilerim kusura bakma
Şaka yapıyor kral

Borhn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan
Butce vermissin alacagin arabayi ta 1 yil sonra alacaksin ki o da %100 kesin degil. 2 milyonluk arabanin tr sartlarinda 1 yilda 2 milyon kalmasini beklemenin de bir anlami yok. Bence sen suan bu konuyu acip harcayacagin zamani sinavina ver. Guzel kardesim sana suan verebilecegim tavsiye su olur 4.20 yi kafandan cikart ikinci el bmw’den de uzak dur. 0 Al kafan rahat etsin kulaktan dolmayla soylemiyorum bizzat yasadigimdan dolayi tecrubeyle sabittir.
2 yıllık okuyacağım için garanti alınıcak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne alırsın bilmiyorum ama sıfır almaya bak. BMW 2. elde hor kullanılan bi marka. Sana tek tavsiyem budur.
Golf, Puma, Civic önerebilirim.
Golf 7.5 da güzel aslında

arasjr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
614
İsim
Aras Şimşek
Kral niyetim öyle hissetirmek değildi özür dilerim kusura bakma
yok kral biz espirisindeyiz bende de body kitli leon var öneririm dicem de senin bütçelere daha iyileri alınır ama alman arabalarında sıfır tercıhın olsun söyleyeyim

Dahası  
Reaksiyon skoru
586
İsim
Paşadöner
Sıfır araç bakardım ben skoda misal

şahin doğan

80+ Platinum
4.20 alacağına git G20 al sanayidekiler ile dost olma.

Top Bottom