merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Ne alırsın bilmiyorum ama sıfır almaya bak. BMW 2. elde hor kullanılan bi marka. Sana tek tavsiyem budur.merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
vay bemerhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Garibanın yüzü gülürmü be gülmüşmü beben de kelebek makarna yedım salçalıydı güzeldi
cabrio iyidir hocam
Kral niyetim öyle hissetirmek değildi özür dilerim kusura bakmaben de kelebek makarna yedım salçalıydı güzeldi
cabrio iyidir hocam
420d ile sanayi çayını baya seversin kral daha temiz sorunsuz sıkıntısız birşeylere bak.merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Şaka yapıyor kralKral niyetim öyle hissetirmek değildi özür dilerim kusura bakma
2 yıllık okuyacağım için garanti alınıcakButce vermissin alacagin arabayi ta 1 yil sonra alacaksin ki o da %100 kesin degil. 2 milyonluk arabanin tr sartlarinda 1 yilda 2 milyon kalmasini beklemenin de bir anlami yok. Bence sen suan bu konuyu acip harcayacagin zamani sinavina ver. Guzel kardesim sana suan verebilecegim tavsiye su olur 4.20 yi kafandan cikart ikinci el bmw’den de uzak dur. 0 Al kafan rahat etsin kulaktan dolmayla soylemiyorum bizzat yasadigimdan dolayi tecrubeyle sabittir.
Golf 7.5 da güzel aslındaNe alırsın bilmiyorum ama sıfır almaya bak. BMW 2. elde hor kullanılan bi marka. Sana tek tavsiyem budur.
Golf, Puma, Civic önerebilirim.
yok kral biz espirisindeyiz bende de body kitli leon var öneririm dicem de senin bütçelere daha iyileri alınır ama alman arabalarında sıfır tercıhın olsun söyleyeyimKral niyetim öyle hissetirmek değildi özür dilerim kusura bakma
Sıfır araç bakardım ben skoda misalmerhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?