Neler Yeni

Üniversiteye gitmek için araba

KaptanMC

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
896
İsim
Mehmetcan İvrendi
He O'da İyiymiş Ben'de Daha iyi üniversite kazanmak için Mezuna Kaldım

Eğer 430 Altı alırsam (Sayısal) Ağzımı yüzümü kıracakmış sonra Hayatta Kalırsam Sanayi'ye yollayacakmış

Eğer 430 üstü alırsam'da yaşamaya ve Okumaya devam edecekmişim

😅😅😅

samuraikek

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
425
İsim
Umut Şener
Tesla zorla

Ekler

• images - 2025-01-19T161129.878.jpeg
    images - 2025-01-19T161129.878.jpeg
    18.7 KB · Hit: 10

crabman

80+ Bronze
Atılım işletme

Hoca bunu sen mi satıyon 2 milyona kaput degişen araba atıyon
örnek atıyorum kardeşim örnek karşıma gelen ilk aracı atıyorum marka model örneği olsun diye. Ayrıca kaput değişince araba saatli bombaya dönüşmüyor? ne olmuş kaput değişince?

thErenSK

80+ Gold
En İyi Cevap
2
örnek atıyorum kardeşim örnek karşıma gelen ilk aracı atıyorum marka model örneği olsun diye. Ayrıca kaput değişince araba saatli bombaya dönüşmüyor? ne olmuş kaput değişince?
ne denli hasar aldığına bağlı. iç aksama zarar geldiyse, tesisatla oynandıysa; nasıl bir ustanın elinden geçtiği önemli.

HuseyinBy01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
197
İsim
Hüseyin Mert Görgel

Eğer 430 Altı alırsam (Sayısal) Ağzımı yüzümü kıracakmış sonra Hayatta Kalırsam Sanayi'ye yollayacakmış

😅😅😅
480 mezun bıraktım :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Ramazan Baygara
merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
kral sen sınavına calıs sımdılık peder dumen atıyor olabılır cok ınanma

Muhammet Öztürk

80+ Bronze

😅😅😅

480 mezun bıraktım :D
Bunlar ne biçim beklentiler olum böyle

Tesla model y için yeterli bi bütçe sadece 1 öneri gelmesine şaşırdım

crabman

80+ Bronze
ne denli hasar aldığına bağlı. iç aksama zarar geldiyse, tesisatla oynandıysa; nasıl bir ustanın elinden geçtiği önemli.
bende onu kastediyorum zaten. milletimiz ekspere kaza sonucuna ona buna bakmadan tek bir çamurluğu bile boya/değişen olsa arabayı siliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tesla model y için yeterli bi bütçe sadece 1 öneri gelmesine şaşırdım
bence tesla alınmamalı. elektrikli arabaların yeterince geliştiğini düşünmüyorum. zaten teslanında kalitesi tartışılır. tesla önermenizin sebebi nedir?

Romalu lakaka

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
732
İsim
Emre
Kaput degişen en iyi ihtimal satarken zorlar bide vw 1.7 ye id4 sıfır verirken tiguana bu para verilmez

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Egemen
Kaput degişen en iyi ihtimal satarken zorlar bide vw 1.7 ye id4 sıfır verirken tiguana bu para verilmez
BYD Seal U DMI gibi araclar varken id4 ve tiguan kattiyen alinmaz o butcelerde. Araci test surusune cikin dedigimi anlarsiniz. Hemde hybrid 1100km ayni zamanda tam elektrikli olarak da kullanabiliyorsunuz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

2 milyona degecek bir model degil tiguan.

Reload

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Ferhat Bilgi
merhabalar bu sene YKS ye gireceğim babam istediğim bölümü kazanırsam bana araba alacağını söyledi fiyat bandı 2m geçmicek sekilde bi araba alacağını söyledi bende 4.20d cabrio ya da coupe düşünüyorum sizin önerileriniz nelerdir?
Adamın babası istediği bölümü kazanırsan 2m araba diyo bizim peder oku kendini kurtar diyo bi kazancım yok yani kdlsjflsjsşak bilgisayarı bile zorla aldım kendi kazandığım ile olmasına rağmen

Top Bottom