Üniversiteye gitmek için günde sadece yol 6 saat sürüyor

Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
Hocam klasik türk babalarını bilirsiniz komşu başardıysa sende başarmak zorundasın meslek lisesi çıkışlı olup burayı kazandım ona rağmen azar işittim. Hayatımın herşeyine karışan bir aileyle zor oluyor maalesef yanlış anlaşıldıysam affola.
Açık öğretim konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim bu konular dışında.
Hocam kusura bakma argo konuşacağım ama ailene siktiri çek ama bunu sert bi şekilde değil güzel bir şekilde yap git kyk yurdunda kal kyk kredi/burs başvur hangisi çıkarsa al onunla ödersin kyk'yı o yol çekilmez ailenin lafına inanma komşunun çocuğuymuş kocaman oğlu olmuş meslek lisesinden üniversite kazanmış benim oğlum benim oğlum diyeceğine komşunun oğlu diyor hala Allah akıl fikir versin sen kyk yurdunda kal üniversitene yakın yurtlara bak

Hocam kusura bakma argo konuşacağım ama ailene siktiri çek ama bunu sert bi şekilde değil güzel bir şekilde yap git kyk yurdunda kal kyk kredi/burs başvur hangisi çıkarsa al onunla ödersin kyk'yı o yol çekilmez ailenin lafına inanma komşunun çocuğuymuş kocaman oğlu olmuş meslek lisesinden üniversite kazanmış benim oğlum benim oğlum diyeceğine komşunun oğlu diyor hala Allah akıl fikir versin sen kyk yurdunda kal üniversitene yakın yurtlara bak
Hocam desteğiniz için teşekkürler önümüzdeki günlerde durumu değerlendireceğim. Geleceğim adına mezuna kalmayı yelerim çünkü 0 çalışma ile bunu başarabiliyorsam çalışırsam daha fazlasını yapabilirim gibi.

Hocam desteğiniz için teşekkürler önümüzdeki günlerde durumu değerlendireceğim. Geleceğim adına mezuna kalmayı yelerim çünkü 0 çalışma ile bunu başarabiliyorsam çalışırsam daha fazlasını yapabilirim gibi.
kaç sıralama geldi hocam hangi bölüm

Tercih yaptığın için diğer yıl obp yarı yarıya düşecek yani senin için daha da zor olacak. Puanın geriye çekilecek. Ayrıca ailen destek olacağına köstek olup iyice moralini bozabilir haberin olsun. Bunları göze alarak ver kararını.

Hocam 770000 geldi ama matematikde kodlama hatası yaptım 9 yanlış var.

İstanbul içi KYK çıkması çok zor. Bundan birkaç sene önce imkansızdı, belki değişmiştir diye çok zor diyorum. Öyle bir ihtimal yok.

Ben okuluma günde 7 saat yol çekerek başladım. Bir ay sonra KYK çıktı, fakat çok ters ve uzaktı, ortalama 4 saatim yolda geçiyordu. İlk senemi neredeyse o konumdan tamamladım.

İmkansız değil ama kolay da değil. Bugüne geldiğimde o günleri gülümseyerek anıyorum. Kaldığım yurdun önünden kendi arabamla geçerken yüzümde istemsiz bir gülümseme oluşmuştu.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,889
Üyeler
184,243
Son üye
hsushsjs
Geri