Neler Yeni

Üniversiteye gitmek önemli mi

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Soru:

Üniversiteye gitmek önemli mi​

Cevap:
Türkiye dışındaki tüm ülkeler için hayır, Türkiye için evet.

Omnissiah

80+ Bronze
Belirli yerlerde okumuyor isen hayır.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Yüzde yüz gerekirmi hayır ama Bir Miktarda olsa Senin Kişisel ve Akademik gelişimine katkıda bulunup yolunu acıyor.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
planların var mı planına gore degısır
Liseyi bitirdikten sonra maaşı iyi olan bir fabrika tarzı bir yere girmeyi düşünüyorum ama tam emin değilim bir kaç yil çalışıp askere gidip döndükten sonra polislik için başvuru yapmayı düşünüyordum bir kac yerde duydum onun için üniversite gerekiyor diye sonra o olmassa bekçi olurum diye düşündüm bakalım zaman gösterecek 😅😁
Mesaj otomatik birleştirildi:

Soru:

Üniversiteye gitmek önemli mi​

Cevap:
Türkiye dışındaki tüm ülkeler için hayır, Türkiye için evet.
🙁

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Değil hacı. Tıp falan okursan da hayatın zehir oluyor zaten. Çalışıp hayatını kazanmaya çalışmak bana daha mantıklı geliyor. Bir tıp öğrencisi olarak psikolojimi korumak imkansız bu ara. Yerinde olsam hayatımı kazanmaya başlardım.

promenTa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
burak
Benim sana sahsi tavsiyem bence 2 senelikte olsa bir universite diploman olsun cunki lise mezunu calistirmak cok eskide kaldi ornegin egerki seninle bir ise bas vuruyoruz ben uni mezunuyum ve sen lise firmalar veya is verenler daha cok uni mezunlarinj tercih ediyorlar ulkede is bulmak zor ama birazda sansin varsa uni mezunu olmak iyidir derim

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Benim sana sahsi tavsiyem bence 2 senelikte olsa bir universite diploman olsun cunki lise mezunu calistirmak cok eskide kaldi ornegin egerki seninle bir ise bas vuruyoruz ben uni mezunuyum ve sen lise firmalar veya is verenler daha cok uni mezunlarinj tercih ediyorlar ulkede is bulmak zor ama birazda sansin varsa uni mezunu olmak iyidir derim
Açıktan okusam normal okumamla bir olmaz biliyorum ama yinede yararı olurmu

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
aciktan okumanin yarari olurmu bilmem ama universite iyidir farkli bir dunya gibidir
Peki liseyi bitirdim diyelim üniversite okumassam güzel maaşlı iş bulmak zorlasirmi

equinoxx

80+ Bronze
Polislik istiyorsan akademiye git. En azından senin için daha iyi olur.

KPSharingan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Berke S
Okumuş olmak için bir insanın okul okuması son derece anlamsız bir algı olabilir ama yinede tr şartları için bile üniversite hem akademik hemde manevi açıdan kişiyi hayata hazırlayan bir faktördür ayrıca güzel bir üniversite de okursan sana akademi ve sonrasında çok şey katacağı gibi sosyal anlamda aktif kullanırsan hayatının en keyifli yıllarını geçirebileceğin ortam olucaktır.

Eğer omzunda çok büyük yükler, çok büyük sorumlulukların yok ise gençliğini bu zamanlarını bu şekilde heba etme sonrasında bu dediklerini yine yapabilirsin zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,029
Üyeler
166,471
Son üye
maizyen
Top Bottom