Yüzde yüz gerekirmi hayır ama Bir Miktarda olsa Senin Kişisel ve Akademik gelişimine katkıda bulunup yolunu acıyor.Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Liseyi bitirdikten sonra maaşı iyi olan bir fabrika tarzı bir yere girmeyi düşünüyorum ama tam emin değilim bir kaç yil çalışıp askere gidip döndükten sonra polislik için başvuru yapmayı düşünüyordum bir kac yerde duydum onun için üniversite gerekiyor diye sonra o olmassa bekçi olurum diye düşündüm bakalım zaman gösterecekplanların var mı planına gore degısır
Soru:
Üniversiteye gitmek önemli mi
Cevap:
Türkiye dışındaki tüm ülkeler için hayır, Türkiye için evet.
Benim sana sahsi tavsiyem bence 2 senelikte olsa bir universite diploman olsun cunki lise mezunu calistirmak cok eskide kaldi ornegin egerki seninle bir ise bas vuruyoruz ben uni mezunuyum ve sen lise firmalar veya is verenler daha cok uni mezunlarinj tercih ediyorlar ulkede is bulmak zor ama birazda sansin varsa uni mezunu olmak iyidir derimMeslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Açıktan okusam normal okumamla bir olmaz biliyorum ama yinede yararı olurmuBenim sana sahsi tavsiyem bence 2 senelikte olsa bir universite diploman olsun cunki lise mezunu calistirmak cok eskide kaldi ornegin egerki seninle bir ise bas vuruyoruz ben uni mezunuyum ve sen lise firmalar veya is verenler daha cok uni mezunlarinj tercih ediyorlar ulkede is bulmak zor ama birazda sansin varsa uni mezunu olmak iyidir derim
aciktan okumanin yarari olurmu bilmem ama universite iyidir farkli bir dunya gibidirAçıktan okusam normal okumamla bir olmaz biliyorum ama yinede yararı olur