Cruyff and Messi
80+ Bronze
Lise 5 zorunlu değil gitme
Yani ne yapacağına bağlı hocamMeslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
cok iyi bir yer kazanmıcaksan bos isMeslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Eğer aile şirketiniz, dükkanınız falan yoksa bir yerlerde çalışabilmen için diploma gerekiyor.Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Meslek lisesinden çıkarken okuduğun bölüm den diploma veriyorlar diye biliyorum benEğer aile şirketiniz, dükkanınız falan yoksa bir yerlerde çalışabilmen için diploma gerekiyor.
Yani aslında gerekmiyor ama bu sistemde diploma yazılı olmayan kural gibi.
Günlük 100 TL ciro yapan bir ara sokak çiğköftecisine de gitsen, diploma istiyor.
Git yurtdışında oku.Meslek lisesinden çıkarken okuduğun bölüm den diploma veriyorlar diye biliyorum ben
Üniversite sınavına girip bir şansımı denerim güzel bir puan yapabilirsem giderim o zaman