Neler Yeni

Üniversiteye gitmek önemli mi

Lothunia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Can Kaya
Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Yani ne yapacağına bağlı hocam

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Meslek lisesinde okuyorum liseyi bitirdikten sonra üniversite gitmek istemiyorum ilerde sıkıntı olurmu olursa açıktan da olsa üniversite okuyabilirim bilgisi ve düşüncesi olanlar yazabilirmi ?
Eğer aile şirketiniz, dükkanınız falan yoksa bir yerlerde çalışabilmen için diploma gerekiyor.
Yani aslında gerekmiyor ama bu sistemde diploma yazılı olmayan kural gibi.
Günlük 100 TL ciro yapan bir ara sokak çiğköftecisine de gitsen, diploma istiyor.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,323
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İyi bir bölüm kazanmadıkça üniversiteye girmeye gerek yok. Dandik bölümlerde vakit harcamak yerine, ne kadar erken iş hayatına girersen o kadar iyi.

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
920
İsim
Göksel Gündüz

Üniversiteyi kazanıp, üniversitedeki sınavları geçip okulu bitireyim diye uğraşacaksan hiç gitme daha iyi. En erken 24 yaşında diplomalı işsiz olursun. Okurken bile o iş hakkında atılım yapman lazım yoksa işin zor.

Semihz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
335
İsim
Semih
Eğer aile şirketiniz, dükkanınız falan yoksa bir yerlerde çalışabilmen için diploma gerekiyor.
Yani aslında gerekmiyor ama bu sistemde diploma yazılı olmayan kural gibi.
Günlük 100 TL ciro yapan bir ara sokak çiğköftecisine de gitsen, diploma istiyor.
Meslek lisesinden çıkarken okuduğun bölüm den diploma veriyorlar diye biliyorum ben
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üniversite sınavına girip bir şansımı denerim güzel bir puan yapabilirsem giderim o zaman

Son düzenleme:

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Meslek lisesinden çıkarken okuduğun bölüm den diploma veriyorlar diye biliyorum ben
Üniversite sınavına girip bir şansımı denerim güzel bir puan yapabilirsem giderim o zaman
Git yurtdışında oku.

Top Bottom