JSezar
80+ Silver
aynı soruyu bende soruyorum.şuan ıspartada yaşıyorum ve şehrimdeki mühendisliklere puanım yetecek kadar yaptım.aynı zamanda eşit ağırlıkçı olduğum için istanbul üniversitesi işletme/iktisat kazanacak kadarda yaptım.eğer sonuçlar beklediğim gibi gelirse önümde iki yol var.ya istanbula gideceğim ya da ısparta da mühendislik okuyacağım.aslında mühendis olmak şuan bana havalı ve güzel geliyor fakat istanbula gitmek istiyorum.biraz ailemden de bahsedecek olursam babam otoriter manyak ve çok bunaltıcı.annem allahlık kadın fakat bana çok düşkün(tek çocuğum).şuan onların yanında kendimi çok rahat hissetmiyorum.bugün migrosa gittik anneme bira içebilir miyim dedim o da sen beni öldürecek misin zaten sigarda içiyorsun bir de buna başlarsan ölürüm falan gibi şeyler dedi.bu arada ikiside ilahiyatçı fakat benim pek dinle aram yok.şu sigarayı falan da gizli saklı içiyorum.evde oyun oynayaım desem gelip interneti falan çekip beni kaldırmaya çalışıyorlar.yani evde pek rahatım yok diyebilirm.ikisi de memur oldukları için başka şehirde okumamı karşılayabileceklerini düşünüyorum fakat ben istanbulda yapabilir miyim emin değilim.tek çocuk olduğum için 2-3 kişilik yurta kalmam da pek zor geliyor.bu ekonomik durumda ne yapsam bilemedim,onlarada yük olmak istemiyorum fakat ıspartadan da gitmek istiyorum.hocalarım bana bir akıl verin.bu kadar yazdım umarım okursunuz.