sistem bu arkadaşalr sizce alınır mı
açıkçası bu bileşenleri bu fiyata almam
ya bütçeyi 60 a zorlayabilirim ancak heryerden o kadar fikir çıkıyorki nasıl bir şey almalıyım ne yapmalıyım hiç bilmiyorumbütçe nedir bilmem ama vatandan 55kya 5070li sisteme bütçe yetiyorsa onu al
60k civarı önerebileceğğiniz bi paket var mıaçıkçası bu bileşenleri bu fiyata almam
hocam 45 k ya nasil almam diyebilirsiniz vatandaki 5070 in stogu bitse daha seyi gelmez bunu 6 7 ay sonra bu tarz cihazlari 65 70 k altina bulamicak kimseaçıkçası bu bileşenleri bu fiyata almam
kovalamam gerekecek sanırım ama piyasa öyleki 1 günde her şey değişiyor 1 günde çakılıyor ne zaman almalıyım neyi beklemeliyim bilemedim bi türlü herkes farklı bir şey söylüyor bi kısım vatandaki sistemi al diyor bi kısım oem bekle diyor ama hergün oem çıkıyor hangisi uygun hangisi normal ayırt etmek zor60kya 9070xt sistem varsa alabilirsiniz ama var mı bilmiyorum
b650 yap anakartı al başka sistemler bakmak istersen
9070xtli sistem bakim diyordum ama herkes bu vatandaki sistemi almamı öneriyor açıkçası piyasaya çok uzağım şuan o kadar iyi fiyattamıvatandan 5070 liyi al geç en f/p o şu an
9070 xtliler çok uçuk 5070 liyi alıp ekran kartını 9070 xt ile takaslayabilirsin ama9070xtli sistem bakim diyordum ama herkes bu vatandaki sistemi almamı öneriyor açıkçası piyasaya çok uzağım şuan o kadar iyi fiyattamı
hocam 45 k ya nasil almam diyebilirsiniz vatandaki 5070 in stogu bitse daha seyi gelmez bunu 6 7 ay sonra bu tarz cihazlari 65 70 k altina bulamicak kimse