- Konu Sahibi Konu Sahibi
bu benim kafamada yattı çokta güzel yorumları var ama ay sonu onuncu nesil çıkıyomuş galiba fiyatların birazdaha düşmesi bekleniyormuş.Abimmisin kardeşimmisin ama adamın dibisin ben böyle sistem arıyodum yazın düşermi fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
montaj bilgi yok bilgisayarlardanda çok anlamam o yüzdende aylardır araştırma yapıyprum kazıklanmamak içinMontaj bilginiz var mı hocam
Haklısınız
3600xli x570 ki toplanma ihtimali var o bütçe ile
Knk benim dediğimi al onun kasa iyi değil ekran kartı tek fanlı benimkinin ekran kartından daha kötü Rami onun 8 benimki 16 onun işlemci kötü benim attığım daha iyi ve benimki daha UCUZ benimkini al kazık yeme NET senin için topladım paranı ona harcama plss
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 48 GB DDR5 | MSI RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
El Capitan | AMD Ryzen 7 9800X3D | 48 GB DDR5 | MSI RTX 5080 16 GB | 1 TB SSD OEM Paket fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
AMD R5 3600-DUAL RTX2060 EVO 6GB-PRIME B450M-K-OCZ 500GB NVME-CRUCIAL 16GB RAM fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
bunu bi arkadaş önermiş vatanbilgisayar olunca kafama yattı aslında tavsiye ve yorumlarınızı merak ediyorum
Son düzenleme: