Neler Yeni

Ünlü Birine Aşık Olmak :(

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

OğuzKağan08

80+ Gold
En İyi Cevap
1
aga bee 2 sezonluk dizi çıkar şu olaydan olum zaten toplasan 2 saat durmuyosun nası aşık oldun ve kızla konuştun mu
olum sınavın olacağı sınıfa girdim çocuk son sanayide yetişti yan sıraya oturdu o an ilk defa birine aşık olumştum 14 yaşındaydım hoca kopya çekeceğimi sanar diye kıza bakmamaya zor tuttum kendimi kızla konuşamadım sınav bitti ve o kızı hayatımda bir daha görmedim :(

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

ErenROG

80+ Gold
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,258
İsim
Eren Karakılıç
Küçükken Miley Cyrus'a aşıktım.

crazyboy40

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,558
İsim
Samet Kaya
olum sınavın olacağı sınıfa girdim çocuk son sanayide yetişti yan sıraya oturdu o an ilk defa birine aşık olumştum 14 yaşındaydım hoca kopya çekeceğimi sanar diye kıza bakmamaya zor tuttum kendimi kızla konuşamadım sınav bitti ve o kızı hayatımda bir daha görmedim :(
şuan kaç yaşındasın knk aynı yıl girdik glb olum hiç instagramda dolaşmadın mı zibilyon tane kız var çoğu da güzel onlarla konuş böyle yıkık olma ben de üzülüyorum valla

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,063
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
bu kadın ''çizgi ötesi'' filmindeki kendini zorla öldürten kadın değil miydi :D

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan
Top Bottom