Neler Yeni

Ünlü Birine Aşık Olmak :(

COMANDANTE

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,282
İsim
Muhammed Talha Kuruçimen
senin yüzünden uyarı yedim
Mesaj otomatik birleştirildi:

çok haklısın çoğu şeyden alıkoyuyo doğru düzgün bişeye kendini odaklayıp düşünemiyosun ama duygular bastırılmıyor nedense
tabii ki de duyguların bastırılması kolay değil benim 5 günümü almıştı o rüyamdakini unutmaktan hala unutamadım ama o albenisi kalmadı artık.

Pawters

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
Enes can AKAR
hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
yaşını bilmiyorum ama genellikle 12/14 arası yaşlarda ünlülere aşık olma işi normal olabilir (öğretmene aşık olanları saymıyorum bile).

Bruh.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bruh moment öyle bir andır ki lezbiyene aşık olursun

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Marianoly

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Furkan1461

80+ Silver
Gülünecek yeri gören beni etiketleyip bana göstersin ben de gülmek istiyorum 😅 😂

TRHasan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,907
İsim
Hasan
Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular