Neler Yeni

Ünlü Birine Aşık Olmak :(

Mutluleymun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Ramazan Şimşek
hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
Ester Exposito'ya aşık olmayan da ne blm.

VitoScaletta

80+ Gold
Benim için kate winslet mesela.
Ama gençliği
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamda ona güzel dememek için çok zevksiz olmak gerekir
herkesin güzellik algısı farklı diyorum hala zevksizsin diyosun bu şey gibi benim sevdiğim şeyi sevmiyosun sen gerizekalısın gibi bişey veya kendi tuttuğu takımı tutmadığı için başkasıyla kavga eden yaşlılar gibisin

kaplanharun

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
herkesin güzellik algısı farklı diyorum hala zevksizsin diyosun bu şey gibi benim sevdiğim şeyi sevmiyosun sen gerizekalısın gibi bişey veya kendi tuttuğu takımı tutmadığı için başkasıyla kavga eden yaşlılar gibisin
Sen şimdi gidipte bayern münihe kötü futbol oynuyor diyebilirmisin hayır diyemezsin.
Dersen ya futboldan anlamıyorsundur ya da fanatiksindir.
Bu da o mesele amaaan ne boş yaptın özür dilerim zevksizsin dediğim için.

Nvidia_GF_FX_500

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Ergenlik zamanında bende en çok fake hesabı açılan bir kıza aşık olmuştum :D Zamanla geçiyor.

ddarkbrother

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,838
İsim
Tandoğan Tan

4bdex

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
Abdullah Berat Ağyazı
hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
sev sevmekten zarar gelmez

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,791
Üyeler
163,879
Son üye
Antomısyon
Top Bottom