kandes22
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 13
Ben aşka inanmam başarmanın tek sırrı çalışmak
Sensodin?
Parmeton?
Ben aşka inanmam başarmanın tek sırrı çalışmak
Onlar maalesef başarı getirmiyorSensodin?
Parmeton?
Ester Exposito'ya aşık olmayan da ne blm.hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
bana göre hiç güzel değilEster Exposito'ya aşık olmayan da ne blm.
Yok daha nelerbana göre hiç güzel değil
ciddiyim herkesin güzellik algısı farklı işte anlayınYok daha neler
Benim için kate winslet mesela.ciddiyim herkesin güzellik algısı farklı işte anlayın
Tamamda ona güzel dememek için çok zevksiz olmak gerekirciddiyim herkesin güzellik algısı farklı işte anlayın
herkesin güzellik algısı farklı diyorum hala zevksizsin diyosun bu şey gibi benim sevdiğim şeyi sevmiyosun sen gerizekalısın gibi bişey veya kendi tuttuğu takımı tutmadığı için başkasıyla kavga eden yaşlılar gibisinBenim için kate winslet mesela.
Ama gençliği
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamamda ona güzel dememek için çok zevksiz olmak gerekir
Sen şimdi gidipte bayern münihe kötü futbol oynuyor diyebilirmisin hayır diyemezsin.herkesin güzellik algısı farklı diyorum hala zevksizsin diyosun bu şey gibi benim sevdiğim şeyi sevmiyosun sen gerizekalısın gibi bişey veya kendi tuttuğu takımı tutmadığı için başkasıyla kavga eden yaşlılar gibisin
Ah, sanki zihnimi okudunPeki "not you" sahnesi nasıl? Tüyleri diken diken yapıyor :d
sev sevmekten zarar gelmezhayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
supradin ceSensodin?
Parmeton?