Peki "not you" sahnesi nasıl? Tüyleri diken diken yapıyor :dO kadar haklısın ki. Hele ki şu sahnenin sonu favorimdir her zaman.
Peki "not you" sahnesi nasıl? Tüyleri diken diken yapıyor :dO kadar haklısın ki. Hele ki şu sahnenin sonu favorimdir her zaman.
Bruh Moment öyle bir andır ki: Denizler ikiye ayrılır,Dağlar yerinden oynar,KasırgaIar Savrulur,Vo|kanlar patlar, Gök gürler,Yer sarsılır,AnaIar ağlar,Çocuklar korkar, insanlar öfkeden ve nefretten patlar! Dünyaya müthiş bir korku yayılır... Gökyüzü kararır... Deniz kana dönüşür... İşte Bruh Moment anı böyle bir andır...hayatımda hiç aşık olmamış biriyim hatta yaşıtlarım falan sevgili olunca falan diyodum ya nasıl bişey bu nasıl aşık oluyolar ağlıyorlar falan aklım hayalim almıyodu hatta kendime Aseksüel diyordum ki Ellen page e aşık olana kadar hayatımda böyle his yaşamadım keşke gerçek hayatta gördüğüm birine aşık olsaydım hem benden yaşca büyük hem ünlü hem lezbiyen ama ben ona aşığım dünyanın en kötü şeyi juno filmi vardı 1 günde 3 kere ard arda izledim ve 1 gram sıkılmadım her yüzünü gördüğünde mutlu oluyorum napıcam ben sanki ölene kadar unutamıycam büyüyüp evlensem bile aklımda kalıcak başka kimseyi sevemiycem gibi geliyor
Aşık oldugun kızın tipin de hayır yok . Ellen page ne yav.
Not: Bu herkesin başına gelen bir şey. Tüm insanlar ünlülere aşık alıyorlar. Ama bu gerçek aşk degil. Büyüyünce farkedersin çünkü genel de senin gibi ünlü birine aşık olanlar büyüyünce gülüp geçiyorlar çok gördüm.
BANA GÖRE DÜNYANIN EN GÜZEL KİŞİSİ HERKESİN GÜZELLİK ANLAYIŞI FARKLI BANADA SENİN BEĞENDİĞİN İNCE BELLİ SARIŞIN KIZLAR İĞRENÇ GELİYOR KUSASIM GELİYORAşık oldugun kızın tipin de hayır yok . Ellen page ne yav.
Not: Bu herkesin başına gelen bir şey. Tüm insanlar ünlülere aşık alıyorlar. Ama bu gerçek aşk degil. Büyüyünce farkedersin çünkü genel de senin gibi ünlü birine aşık olanlar büyüyünce gülüp geçiyorlar çok gördüm.
Beyler her güzel kadına aşık olamazsınız.
bu nasıl hoşlanmak hoşlandığın kişiyi görünce ağlayasın gelmez kalbin bi değişik olmaz tüm duygularımla aşığım işte ve bu duyguyu ilk defa yaşıyorumBu hoşlanmaktır!
Düzenle başlığı Vito!
Gerçek hayatta tanımadığın birine aşık olamazsın!
Daha nasıl biri olduğunu bile bilmiyorsun
bu nasıl hoşlanmak hoşlandığın kişiyi görünce ağlayasın gelmez kalbin bi değişik olmaz tüm duygularımla aşığım işte ve bu duyguyu ilk defa yaşıyorum
belamı buldum ve değiştirdim işteBen demiştim BElanur PP koyma diye.
Bak ne oldu...
bunun daha üstü bişey varsa ben bittimUla ilk defa yaşıyorsan nerden biliyon?
Ve malesef ki hoşlandığın kişiye karşı bunları yaşarsın, âşık olmayı ise anlatamam.
Ben aşka inanmam başarmanın tek sırrı çalışmakbelamı buldum ve değiştirdim işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun daha üstü bişey varsa ben bittim
belamı buldum ve değiştirdim işte
Mesaj otomatik birleştirildi:
bunun daha üstü bişey varsa ben bittim
ve geceleri ağlamaktırBen aşka inanmam başarmanın tek sırrı çalışmak