Neler Yeni

Unreal Engine 5 ile yaptığım korku oyunum

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
Merhabalar, bir onceki projem sifirlanma sonucu tamamen silinmisti. Bende yeniden bir proje gelistirdim, bodycam, photorealistic tarzda korku oyunu yaptim asagiya oynanis videolarini koyuyorum yorumlarsaniz sevinirim.

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
362
İsim
Alihan YILMAZ
Action yok. Manzara var. Biraz heyecan ekle.

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Action yok. Manzara var. Biraz heyecan ekle.
Oyun ilk basta boyle baslayacak evi mekani arastiracagiz sonra, bayilacagiz v.b aksam uyanacagiz asil olaylar o zaman baslayacak (gunduzde bir takim ses gibi seyler olacak) henuz aksam kismini gelistirmedim. Tesekkur ederim yorumunuz icin.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
baba merhaba
oyun içi dokular bodycam çok benziyor :) dikkatimi çekti
ue5 ile yapılan oyunlar sistem gereksinimler fazla oluyor dimi ?

mertoxin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Mert
Gayet iyi duruyor. Güzel bir iş olacak gibi. Ellerine sağlık.

Aykut D.

80+ Gold
Yürüme efekti yok dümdüz ghost modda gidiyormuş gibi olmuş onun dışında grafik bakımından baya iyi korkunclugu bilmesek te oyunun tutması için iyi ayarlamak gerek .

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yağmur
Merhabalar, bir onceki projem sifirlanma sonucu tamamen silinmisti. Bende yeniden bir proje gelistirdim, bodycam, photorealistic tarzda korku oyunu yaptim asagiya oynanis videolarini koyuyorum yorumlarsaniz sevinirim.

En sevdiğimm korku oyunu ilk başta ki atmosfer daha iyi yapılabilir gidiş yerleri biraz daha büyütüp başka modeller de ekleyebilirsin sadece ağaç ve bı yolda olmak çok korkutmaz sabah diye öyle gözükmesini anlıyorum ama bi korku oyunu sabah olsa bile sana korkuyu hissettirmesi lazım ağaç yerine orasi bi ara sokak olabilir evin arkasından çıkan yerde ama olay orman da geçiyor ağaç yerine sarmaşıklı duvar veya alanı biraz daha büyütüp ormana uygun modeller ekleyebilirsin olay ormanlıkta geçiyor o girdiğimiz yerler siyah eskimiş ahşap bir yapıt olabilir veya sanki etraf çok doğal gözükürken bi anda bayılırken etraf eskimiş korkunç tozlanmış bı ortam olabilir korku oyunun da seni yaratık değil atmosferin de korkutması lazım ki oynarken içine girelim eğer yeni şeyler yaptıkça paylaşırsan yardımcı olurum bütün korku oyunlarını bitirmiş olarak senin oyununu da deneyimlemek isterim <3

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gayet iyi duruyor. Güzel bir iş olacak gibi. Ellerine sağlık.
Cok tesekkur ederim hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yürüme efekti yok dümdüz ghost modda gidiyormuş gibi olmuş onun dışında grafik bakımından baya iyi korkunclugu bilmesek te oyunun tutması için iyi ayarlamak gerek .
Yurume efektide ekledim hocam, suan pre alpha olarak bir exe hazir elimde isterseniz atabilirim linki.

En sevdiğimm korku oyunu ilk başta ki atmosfer daha iyi yapılabilir gidiş yerleri biraz daha büyütüp başka modeller de ekleyebilirsin sadece ağaç ve bı yolda olmak çok koekutmaz sabah diye öyle gözükmesini anlıyorum ama bi korku oyunu sabah olsa bile sana korkuyu hissettirmesi lazım ağaç yerine orasi bi ara sokak olabilir evin arkasından çıkan yerde ama olay orman da geçiyor ağaç yerine sarmaşıklı duvar veya alanı biraz daha büyütüp ormana uygun modeller ekleyebilirsin olay ormanlıkta geçiyor o girdiğimiz yerler siyah eskimiş ahşap bir yapıt olabilir veya sanki etraf çok doğal gözükürken bi anda bayılırken etraf eskimiş korkunç tozlanmış bı ortam olabilir korku oyunun da seni yaratık değil atmosferin de korkutması lazım ki oynarken içine girelim eğer yeni şeyler yaptıkça paylaşırsan yardımcı olurum bütün korku oyunlarını bitirmiş olarak senin oyununu da deneyimlemek isterim <3
Cok cok tesekkur ederim yorumunuz icin, biraz sis ve ne cikacagi belli olmayan bir ara yol ekleyecegim. Bu ilk projem sayilir, cok bir bilgim yok ogrendigim kadar ekliyorum bir seyler:D

oyun içi dokular bodycam çok benziyor :) dikkatimi çekti
ue5 ile yapılan oyunlar sistem gereksinimler fazla oluyor dimi ?
Ortalama bir sistemde bile calisir bence hocam.

Cok tesekkur ederim hocam.

Yurume efektide ekledim hocam, suan pre alpha olarak bir exe hazir elimde isterseniz atabilirim linki.

Cok cok tesekkur ederim yorumunuz icin, biraz sis ve ne cikacagi belli olmayan bir ara yol ekleyecegim. Bu ilk projem sayilir, cok bir bilgim yok ogrendigim kadar ekliyorum bir seyler:D

Ortalama bir sistemde bile calisir bence hocam.
https://dosya.co/xtr0497g892j/Lost_Tapes.rar.html deneyebilirsiniz arkadaslar, pre alpha asamasinda. Gelistirip daha iyi surumunu paylasacagim.

Son düzenleme:

kylox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Yağmur
Çok çok rica ederimm bu zaman da düzgün korku oyunu bulmak gerçekten zor ve yeni bir korku oyunu görünce hemen atlıyorum ve bu oyunu da oynicam tavsiyem eski popüler korku oyunlarını oynaman olur orda seni geren şeyleri araştır YouTube da o korku oyununu oynayan insanların nereler de tepki verdiğine bak nerde getirdiklerin ordaki atmosferi bak bunları araştırabilirsin ayrıca korku oyunu olsa bile ben bi korku oyunundan anlam çıkarmak isterim hikâyesi noldu anlamak isterim eğer oyun 2. Yaparsan 1. Oyun da bitirdiğin yere dikkat et ki oynadığım zaman merak edem ve 2. Oynayam yani korku oyunun da hikâye de önemlidir sevilen ve kötü denilen oyunlarda ki yorumlara ve tepkilere bak o oyunda ki hataları yapma ki sevilsin güzel olsun ama bu konu da daha ilk kez yapıyorsan ilk başa veya sona acemi olduğunu belirt ki oyun en azından güzel veya ortalama olduğun da insanlar seni desteklisin tek başına bu adam yapsın desinler jumpscare ise illa çok fazla olmasına veya korkunç olmasına gerek yok mesela başka odaya geçerken korkunç değil de bı anda seni tutsa fln yine korkarsın oyunun kislagina ve uzunluğuna göre jumpscare kullan yoksa fazla olursa insan korkar ve alışır he he jumpscare var yine alışır oyunlar da beni korkutan gennelikle atmosfer olur bu sadece korku oyunu değil başka oyunlar da öyle olabiliyor tavsiyem bu <3

Çok çok rica ederimm bu zaman da düzgün korku oyunu bulmak gerçekten zor ve yeni bir korku oyunu görünce hemen atlıyorum ve bu oyunu da oynicam tavsiyem eski popüler korku oyunlarını oynaman olur orda seni geren şeyleri araştır YouTube da o korku oyununu oynayan insanların nereler de tepki verdiğine bak nerde getirdiklerin ordaki atmosferi bak bunları araştırabilirsin ayrıca korku oyunu olsa bile ben bi korku oyunundan anlam çıkarmak isterim hikâyesi noldu anlamak isterim eğer oyun 2. Yaparsan 1. Oyun da bitirdiğin yere dikkat et ki oynadığım zaman merak edem ve 2. Oynayam yani korku oyunun da hikâye de önemlidir sevilen ve kötü denilen oyunlarda ki yorumlara ve tepkilere bak o oyunda ki hataları yapma ki sevilsin güzel olsun ama bu konu da daha ilk kez yapıyorsan ilk başa veya sona acemi olduğunu belirt ki oyun en azından güzel veya ortalama olduğun da insanlar seni desteklisin tek başına bu adam yapsın desinler jumpscare ise illa çok fazla olmasına veya korkunç olmasına gerek yok mesela başka odaya geçerken korkunç değil de bı anda seni tutsa fln yine korkarsın oyunun kislagina ve uzunluğuna göre jumpscare kullan yoksa fazla olursa insan korkar ve alışır he he jumpscare var yine alışır oyunlar da beni korkutan gennelikle atmosfer olur bu sadece korku oyunu değil başka oyunlar da öyle olabiliyor tavsiyem bu <3
Özür dilerim biraz fazla konuştum abarttım biraz korku oyunu görünce dayanamıyorum <3

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Kurthan

Özür dilerim biraz fazla konuştum abarttım biraz korku oyunu görünce dayanamıyorum <3
Sorun degil hocam, istediginiz kadar yazip yorumlayabilirsiniz. suan Silent Hills P.T demosundan esinleniyorum ama tamamen o oyundaki gibi sadece koridor mantigi kullanmadim. Ilk bastaki gibi ormanda baslayacak koridora gececek. Sonra kasaba gibi bir alana cikacak, tekrar orman ve ardindan ayni koridor fakat farkli olaylar olacak. Elimize silah eklemeyi dusunuyorum bu konuda birazda Resident Evil 7' den esinlendim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,099
Üyeler
168,235
Son üye
BlackMamba59
Top Bottom