Neler Yeni

Unreal Engine ÜCRETLİMİ?

crabman

80+ Bronze
1737840183960.png

epic uygulamasında 5.5.1 sürümlü unreal engine motorunu indirmek istediğimde böyle bir şey ile karşılaşıyorum. ücretlerden bahsediyor. uygulamayı indirip kendi kendime bir şeyler deneyeceğim, öyle oyun yapıp yayınlama gibi bir düşüncem yok. deneyeceğim oyun güzel olursa devam ettirir yayınlarım belki orası belli değil. her neyse sorum şu: alltaki kabul et butonuna basıp motoru indirirsem borçlu çıkarmıyım?

Dõ man

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
556
İsim
Duman
Alıntıyı görüntüle
epic uygulamasında 5.5.1 sürümlü unreal engine motorunu indirmek istediğimde böyle bir şey ile karşılaşıyorum. ücretlerden bahsediyor. uygulamayı indirip kendi kendime bir şeyler deneyeceğim, öyle oyun yapıp yayınlama gibi bir düşüncem yok. deneyeceğim oyun güzel olursa devam ettirir yayınlarım belki orası belli değil. her neyse sorum şu: alltaki kabul et butonuna basıp motoru indirirsem borçlu çıkarmıyım?
böyle bir şey dediğin "şeyi" okursan cevabını alabilirsin

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,885
İsim
Selim
Alıntıyı görüntüle
1 milyon Euro kazanacağına inanıyorsan evet ücretli onun altında kazanç sağlayanlada ücretsiz

crabman

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
böyle bir şey dediğin "şeyi" okursan cevabını alabilirsin
okudum zaten. pek bilgim yok oyun motoru hakkında o yüzden yazanlar dışında bir şey varsa öğrenmek istedim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 milyon Euro kazanacağına inanıyorsan evet ücretli onun altında kazanç sağlayanlada ücretsiz
tamamdır hocam sağolun 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii
Top Bottom