Unreal Engine ÜCRETLİMİ?

crabman

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
390
1737840183960.png

epic uygulamasında 5.5.1 sürümlü unreal engine motorunu indirmek istediğimde böyle bir şey ile karşılaşıyorum. ücretlerden bahsediyor. uygulamayı indirip kendi kendime bir şeyler deneyeceğim, öyle oyun yapıp yayınlama gibi bir düşüncem yok. deneyeceğim oyun güzel olursa devam ettirir yayınlarım belki orası belli değil. her neyse sorum şu: alltaki kabul et butonuna basıp motoru indirirsem borçlu çıkarmıyım?

Alıntıyı görüntüle
epic uygulamasında 5.5.1 sürümlü unreal engine motorunu indirmek istediğimde böyle bir şey ile karşılaşıyorum. ücretlerden bahsediyor. uygulamayı indirip kendi kendime bir şeyler deneyeceğim, öyle oyun yapıp yayınlama gibi bir düşüncem yok. deneyeceğim oyun güzel olursa devam ettirir yayınlarım belki orası belli değil. her neyse sorum şu: alltaki kabul et butonuna basıp motoru indirirsem borçlu çıkarmıyım?
böyle bir şey dediğin "şeyi" okursan cevabını alabilirsin

Alıntıyı görüntüle
1 milyon Euro kazanacağına inanıyorsan evet ücretli onun altında kazanç sağlayanlada ücretsiz

böyle bir şey dediğin "şeyi" okursan cevabını alabilirsin
okudum zaten. pek bilgim yok oyun motoru hakkında o yüzden yazanlar dışında bir şey varsa öğrenmek istedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 milyon Euro kazanacağına inanıyorsan evet ücretli onun altında kazanç sağlayanlada ücretsiz
tamamdır hocam sağolun 🙏

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,675
Üyeler
183,877
Son üye
mchtdrk79
Geri