B12 sağlık ocağında bile çıkarKan tahliline gideyim ama her şey çıkmıyor sanki testlerde, doktorlarda pek önemsemiyor devlet hastanesinde, özel hastaneye gitsem mi diye düşünüyorum.
Nasıl önemli değil, hayatımı etkiliyor, yaşama hevesim yok.Bende de var önemli değil
1 sayfa için 2,3 cümle gayet yeterli bence. Günlük tutmakta çok zevkli aktiviteydi eskiden yapardım keşke şimdi de yapabilsemDeneyeceğim hocam, 1 bölüm benim için fazla 1 sayfayı okuyayım ardından 2-3 cümle anca yazarım Günlük tutmaya karar verdim, gün içerisinde ne aklımda kaldıysa yazmaya çalışacağım.
Eskiden bizim sağlık ocağı bakıyordu, artık b12 bakmıyorlarmış öyle demişti doktor, bunu nasıl hatırlıyorum bende bilmiyorum.B12 sağlık ocağında bile çıkar
Bence yaşarken farkında olmadan yaşadığın için unutuyorsun, hayatı otopilotta yaşamak..
Kanka o 2023 mayıs ayının tahlili, o zaman balık yağı kullanmıyordum, sadece b12 kullanmışımdır, şu an çok farklı çıkabilir.kanka b12'den anlamam ama hdl baya yükselmiş ben de 2 ay önce 75'i görmüştüm. uzmana gittim balık yağını haftada 1'e düşür, zeytin yağını ve cevizi biraz azaltmamı söylemişti
Sendeki ciddi mesajı 3 kere attım her seferinde unutmuşsunNasıl önemli değil, hayatımı etkiliyor, yaşama hevesim yok.
Gördüm 3 tane attığını, büllük geçiyorsun sandımSendeki ciddi mesajı 3 kere attım her seferinde unutmuşsun
Yani en azından bir kaç sayfa aklında kaldığı şekliyle özetleyebilirsin diye düşünüyorum.Bu konuya yazan kişiler cevap verirseniz sevinirim, 350 sayfalık bir kitabı okusanız, ardından kitap hakkında saçmalamadan 10 sayfa bir şeyler yazabilir misiniz? ben 1 sayfa bile zor yazacağımı düşünüyorum.