UPGRADE YAPMALIMIYIM

Teşekkür ederim şimdi her şey yerime oturdu bu arada markalardan çok anlamıyorum 5060 almaya karar verdim ne önerirsin tam olarak

hocam ram fiyatları gerçekten aşırı
Hocam benim gibi 17k ya 9060xt al amazon depodan.uzun süre götürür ekran kartı seni daha sonra parça parça ddr5 e geçersin gittikçe ucuzluyor ramler zaten güzel fiyattan 7500f ve anakart al ara ara indirim konuları açılıyor rami en sona bırak tercihim
pahalı nvidia tarafında ise dlss daha cazip geliyor bide daha önce hiç and kullanmadım ekran kartı olarak

Teşekkür ederim şimdi her şey yerime oturdu bu arada markalardan çok anlamıyorum 5060 almaya karar verdim ne önerirsin tam olarak
Hocam 17kya amazon depodan 9060xt düşürmek çok daha mantıklı.
Şuan 4000 serisinde yeni gelen dlss özellikleri yok.2 yıl sonra aynı muameleyi 5000 serisi de görecek.Şuan 8gb ne iyi ne kötü arada kalıyor ama hem 2 yıla 8gb yetmeyecek hem de yeni gelen dlss özelliklerini kullanamayacaksın.
Sırf dlss var diye 16 dan vazgeçip 8 e geçilmez bana göre.Ben fsr bile açmıyorum ultra ayarlarda ama aynı oyunu sen dlss ile brnim fpslerime gelebileceksin.Fsr4 geldi daha onu bile denemedim çünkü gerek yok kas gücü iyi çünkü :)

Hocam 17kya amazon depodan 9060xt düşürmek çok daha mantıklı.
Şuan 4000 serisinde yeni gelen dlss özellikleri yok.2 yıl sonra aynı muameleyi 5000 serisi de görecek.Şuan 8gb ne iyi ne kötü arada kalıyor ama hem 2 yıla 8gb yetmeyecek hem de yeni gelen dlss özelliklerini kullanamayacaksın.
Sırf dlss var diye 16 dan vazgeçip 8 e geçilmez bana göre.Ben fsr bile açmıyorum ultra ayarlarda ama aynı oyunu sen dlss ile brnim fpslerime gelebileceksin.Fsr4 geldi daha onu bile denemedim çünkü gerek yok kas gücü iyi çünkü :)
Kanka sonradan değiştirdim kararımı 9060xt alıcam merak etme teşekkürler cevabın için

Ekran kartı neyse de sistem genel olarak zaten güncel. O sistem eğer ki bende olsa çok rahat 6 yıl daha piyasaya yüzümü çevirip bakmam :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,094
Üyeler
190,855
Son üye
pator
Geri