Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 67D4GAC3TK
Alınır güzel monitör, Abdullah abi'nin 3-4 ay önce hikayesinde paylaştığı 2klık kupon sayesinde 4.5a almıştım ben. Bu fiyata da alınır.Lenovo Legion 25-10 24.5" 0.5 Ms (Mprt) 320Hz IPS Gaming Monitor 67D4GAC3TK
sus sus hatırlatma korkunç çılgın fiyattı oAlınır güzel monitör, Abdullah abi'nin 3-4 ay önce hikayesinde paylaştığı 2klık kupon sayesinde 4.5a almıştım ben. Bu fiyata da alınır.
Kahvaltıyı yapmaya gidiyorum Abdullah hocamsus sus hatırlatma korkunç çılgın fiyattı o![]()
yenisi gelir misus sus hatırlatma korkunç çılgın fiyattı o![]()
4k dan OLED den sonra 1080p fantezisi miHer Allahın günü 4 saat cs2 oynuyorum samsung g8 oled 4k 240hz 32inç ile, ekran büyüklüğünden dolayı rahatsız değilim hoşuma gidiyor, alırsam sadece hz farklılığı için alırım sizce gözle görülür bi fark olur mu ? 165hzden 240a geçtiğimde dünyam değişmişti.
yok yok valla gelmez bu fiyatı da kaçırmayın derim, o fiyat Kasımda takipçilere bir kıyaktı o krediyi orada kullandıkyenisi gelir mi![]()
80hz için oledden ben olsam geçmezdim. FPS için 420hz lik aoc var ama fiyat farkı çok tabi istersen ona bak. Bunun renkleri sevmeyip iade edenler var forumda ama bu fiyata bu hz için çok makul.Her Allahın günü 4 saat cs2 oynuyorum samsung g8 oled 4k 240hz 32inç ile, ekran büyüklüğünden dolayı rahatsız değilim hoşuma gidiyor, alırsam sadece hz farklılığı için alırım sizce gözle görülür bi fark olur mu ? 165hzden 240a geçtiğimde dünyam değişmişti.
Abdullah hocam tam olarak neyle ödüllendirileceğim acabayok yok valla gelmez bu fiyatı da kaçırmayın derim, o fiyat Kasımda takipçilere bir kıyaktı o krediyi orada kullandık![]()