hanzos 80+ Bronze Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 961 9 Mayıs 2020 #1 upload hızını arttırmanın yolunu varmı ? birde extra bi cihaz ile felan artıyormu ? birde upload hızları nasıl belli oluyor internetim 11 mbps ama 0.70 upload alıyorum
upload hızını arttırmanın yolunu varmı ? birde extra bi cihaz ile felan artıyormu ? birde upload hızları nasıl belli oluyor internetim 11 mbps ama 0.70 upload alıyorum
hankSchrader 80+ Bronze Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 587 Dahası Reaksiyon skoru 238 İsim Hank Schrader 10 Mayıs 2020 #2 yayın ıcın ıstıyosan en az 3 upload hızı olmalıdır.. nasıl artırılır bılmem ama heralde altyapı ıle ılgılı olması lazım...
yayın ıcın ıstıyosan en az 3 upload hızı olmalıdır.. nasıl artırılır bılmem ama heralde altyapı ıle ılgılı olması lazım...
DonanımFikir Moderatör Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 23,895 En İyi Cevap 10 Dahası Reaksiyon skoru 36,806 İsim Selimhan İlgilendiği Kategoriler SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı Steam #Samsunlu 10 Mayıs 2020 #3 ben 35 mbp kullanıyoruö 6 uğload var değişenilliyor kablosuz olduğu için ailece kullandığımız için düşebiliyor (Kablonetsen 10tlye upload arttırıcı varmış CİHAZ ARTTIRAMAZ fakat hız kaybını engeller uzakta isen mesela
ben 35 mbp kullanıyoruö 6 uğload var değişenilliyor kablosuz olduğu için ailece kullandığımız için düşebiliyor (Kablonetsen 10tlye upload arttırıcı varmış CİHAZ ARTTIRAMAZ fakat hız kaybını engeller uzakta isen mesela