Enivici Vokke
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,384
564 Upload Latency normal mi? Testte 700'lere çıkıyor hatta anlık 2.000'e fırladı daha demin.
Hep ping giriyor oyunlarda.
Hocam onu sanırım QoS ayarı ile düşürebiliyordunuzAlıntıyı görüntüle
564 Upload Latency normal mi? Testte 700'lere çıkıyor hatta anlık 2.000'e fırladı daha demin.
Modemimde öyle bir özellik yoktur ki Türk Telekom.Hocam onu sanırım QoS ayarı ile düşürebiliyordunuz
bende 10-20 oluyor test sırasında bi kaç kere 100e çıkıp geri indi bu kadar olması garipAlıntıyı görüntüle
Ttnetin verdiği modem var bendede benim ayarlarda mevcutModemimde öyle bir özellik yoktur ki Türk Telekom.
Nasıl gireceğim oraya?Ttnetin verdiği modem var bendede benim ayarlarda mevcut
192.168.1.1 ile giriyorum ben modeminizin altında yazması lazımNasıl gireceğim oraya?
Bu işlem Upload hızını birazcık düşürerek latency mi azaltıyor yoksa sadece bilgisayara öncelik mi veriyor?192.168.1.1 ile giriyorum ben modeminizin altında yazması lazım
Modeminize 7610bit upload geliyorsa 7000 e 6500 e çekip deneyin en sağlıklı sonuç hangisinde veriyorsa o kalsın.Bu işlem Upload hızını birazcık düşürerek latency mi azaltıyor yoksa sadece bilgisayara öncelik mi veriyor?
Valla nasıl yapıldığını bilsem yaparım. Dümdüz Türktelekom modem var bizde modifiye yapılyıor mu bilmiyorum.Modeminize 7610bit upload geliyorsa 7000 e 6500 e çekip deneyin en sağlıklı sonuç hangisinde veriyorsa o kalsın.