Neler Yeni

UPS kargo dağıtıma çıkardı ne zaman gelir?

TeacherZ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
413
İsim
Z
Şunun için konu açılması beni hayrete düşürüyor gerçekten. Ne kadar sabırsız bir milletiz.

Dağıtıma çıktı ise bugün için de gelir işte, hiç mi beklemeye tahammülünüz yok? Buraya konu açınca daha mı hızlı gelecek yani nedir?
Buraya konu açarak heyecanını gideriyor. Yargılamamak lazım zaten konu bir iki cevaptan sonra arkaya düşer

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Teşekkürler arkadaşlar ben cuma günü akşam 9 da vermiştim siparişi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Konuya girmek zorunda değilsin?!?!?
Girmek zorunda değilim evet, ancak ana sayfada çıkıyor ister istemez. Gerçekten sorun yaşayan, yardıma ihtiyacı olan insanlar var. Böyle boş ve gereksiz konular yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz. Bir sürü konu açıp da yardım alamayan, bunun için bizlere "Neden kimse bana yardım etmiyor?" diye sitem eden insanlar var. İşte bu yüzden yardım edemiyoruz.

Forum kültürü ve forum adabından yoksun bir yer olmuş burası iyice.

NoRespect

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Mehmet Ceylan
UPS kargo diğer kargo şirketlerinin aksine saat 20.00'a kadar dağıtım yapıyor. Elbet gelecektir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
43
İsim
Burak
Girmek zorunda değilim evet, ancak ana sayfada çıkıyor ister istemez. Gerçekten sorun yaşayan, yardıma ihtiyacı olan insanlar var. Böyle boş ve gereksiz konular yüzünden gerçekten ihtiyacı olan insanlara yardım edemiyoruz. Bir sürü konu açıp da yardım alamayan, bunun için bizlere "Neden kimse bana yardım etmiyor?" diye sitem eden insanlar var. İşte bu yüzden yardım edemiyoruz.

Forum kültürü ve forum adabından yoksun bir yer olmuş burası iyice.
Bu yazıyı yazana kadar 3 5 kişiye yardım edebilirdin bence madem tüm gününü burda geçirip insanlara yardım etmek için ölüp bitiyorsun iki sayfa çevirmekten mahrum olamazsın herhalde?

Köl Tigin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
744
İsim
Hakan Yöyen
Bu yazıyı yazana kadar 3 5 kişiye yardım edebilirdin bence madem tüm gününü burda geçirip insanlara yardım etmek için ölüp bitiyorsun iki sayfa çevirmekten mahrum olamazsın herhalde?
Yardım ediyorum zaten endişeniz olmasın, ancak dediğim gibi, bu tarz gereksiz ve içi boş konular da beni alıkoyuyor.

Top Bottom