gecikme dışında başka sorunAbdullah abi geçenlerde story atmıştı çok geç getirmişler.
kırma dökme olurmutr de görebileceğin en iyi kargo ürün bilgilendirmesi gelme saatlerini sana arayıp ulaşmaları ürün taşıma kaliteleri iyidir
bir çok kez kendi pc min parçaları dahi hepsi ups ile geldi en ufak ezik bile yok bir çok kez muhattap oldum hiç sıkınıt yaşamadımgecikme dışında başka sorun
Mesaj otomatik birleştirildi:
kırma dökme olurmu
UPS Kargo is the legendary dostum.konu başlıktaki gibi
O arası izlemek benim tansiyonumu düşürüyor. Bizzat arkadaşım anlattı 1 gün gitmiş çalışmaya tüm kargoları fırlatıyorlarmışKırılabilir olan eşyalarda güzel gönderim yapıyorlar, müşteri ilişkileri güzel ve nezih. Şirinevler'de oturuyorum ve civarımda bir sürü kargo şirketleri var araçlara kargo yüklemelerini izlemek bile insanı kanser hastası yapmaya yeterli.
bu nedemek iyi mi? kötümüKırılabilir olan eşyalarda güzel gönderim yapıyorlar, müşteri ilişkileri güzel ve nezih. Şirinevler'de oturuyorum ve civarımda bir sürü kargo şirketleri var araçlara kargo yüklemelerini izlemek bile insanı kanser hastası yapmaya yeterli.
kalp krizi geçirmeme sebep oldu şu dediğiniz geçirdim geçirecem yani hangi il ve ilçede çalışmış onuda söyleyin bariO arası izlemek benim tansiyonumu düşürüyor. Bizzat arkadaşım anlattı 1 gün gitmiş çalışmaya tüm kargoları fırlatıyorlarmış
O arası izlemek benim tansiyonumu düşürüyor. Bizzat arkadaşım anlattı 1 gün gitmiş çalışmaya tüm kargoları fırlatıyorlarmış
bu üstteki arkadaş nediyor alıntıladığım pekiUPS Kargo is the legendary dostum.
ne demek oluyor bu .dBir iyi bir kötü
Yurtiçi kargo Aras kargo sürat kargo gibi şubelerin hepsi evimin yanında. Araçlara fırlatış biçimleri öldürüyor beni. Yurtiçi kargo ile gelen ürünlerimi kendim teslim almaya gidiyorum çünkü şube sokagimin başında. Bölge bölge gidecek kargoları ayırıyorlar sanki babasının maliymis gibi ne olduğuna bakılmadan bir oraya bir oraya fırlatıyorlar. 1300 TL verdiğim kulaklığımı adam bana "yakala kardeşim" diyere fırlattı. Devamını siz düşününbu nedemek iyi mi? kötümü
kalp krizi geçirmeme sebep oldu şu dediğiniz geçirdim geçirecem yani hangi il ve ilçede çalışmış onuda söyleyin bari
bu üstteki arkadaş nediyor alıntıladığım peki
ne demek oluyor bu .d
Sokağın oraya çıkarsam eğer size fotoğraf ile anlatırım ürünlerin nasıl dağıtıldığını.Yurtiçi kargo Aras kargo sürat kargo gibi şubelerin hepsi evimin yanında. Araçlara fırlatış biçimleri öldürüyor beni. Yurtiçi kargo ile gelen ürünlerimi kendim teslim almaya gidiyorum çünkü şube sokagimin başında. Bölge bölge gidecek kargoları ayırıyorlar sanki babasının maliymis gibi ne olduğuna bakılmadan bir oraya bir oraya fırlatıyorlar. 1300 TL verdiğim kulaklığımı adam bana "yakala kardeşim" diyere fırlattı. Devamını siz düşünün