UPS kargo Hakkında Sorun

Reaksiyon skoru
166
Merhaba Bulunduğum ilçeye kargo şirketleri haftada 1 veya 2 defa kargo bırakıp geliyor 26.12.2020 Tarihinde MD2 sistemi aldım itopyadan hafta sonu ulaşamadığım için kargo şirketinide değiştiremedim Cuma gününün yıl başı tatili olması sebebiyle Kendilerinin Dağıtım yapmayacağını söyledir Gelecek hafta salıya kaldı yani 1 hafta daha bekliycem İtopya 100 tl daha fazla ücret ödeyip şu kargo şirketinden kurtulmayı çok isterdim Diğer kargolar Cuma günü gelemediğinden perşembe gelirken Ups bu zahmete girmeyip getirmiyor

Merhaba Bulunduğum ilçeye kargo şirketleri haftada 1 veya 2 defa kargo bırakıp geliyor 26.12.2020 Tarihinde MD2 sistemi aldım itopyadan hafta sonu ulaşamadığım için kargo şirketinide değiştiremedim Cuma gününün yıl başı tatili olması sebebiyle Kendilerinin Dağıtım yapmayacağını söyledir Gelecek hafta salıya kaldı yani 1 hafta daha bekliycem İtopya 100 TL daha fazla ücret ödeyip şu kargo şirketinden kurtulmayı çok isterdim Diğer kargolar Cuma günü gelemediğinden perşembe gelirken Ups bu zahmete girmeyip getirmiyor
Bizim elimizden ne gelicek peki ?

Bizim elimizden ne gelicek peki ?
Boş yorumlar yapmak yerine kullanıcılari bilgilendirerek bu kargo şirketinden uzak durması gerektiğini Bilgilendirebilirsiniz

Boş yorumlar yapmak yerine kullanıcılari bilgilendirerek bu kargo şirketinden uzak durması gerektiğini Bilgilendirebilirsiniz
İtopya'da kargo şirketi değiştirme gibi bir seçenek yok ki bu nerden çıktı?

İtopya'da kargo şirketi değiştirme gibi bir seçenek yok ki bu nerden çıktı?
Getirilse iyi olur müşteri hizmetlerinden işlem sağlanıyordur büyük ihtimalle
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ups En güvenilir kargo şirketidir diğerleri gibi Kargolara özen göstermeden getirmiyorlar
Müşteri hizmetlerine ulaşana kadar ptt kargo Aksaraydan kargomu getirdi (50 dk müşteri hizmetlerine ulaşamadım)

upse kargoya gmail attınız mı
Çözüm Olacağını sanmıyorum

Getirilse iyi olur müşteri hizmetlerinden işlem sağlanıyordur büyük ihtimalle

Müşteri hizmetlerine ulaşana kadar ptt kargo Aksaraydan kargomu getirdi (50 dk müşteri hizmetlerine ulaşamadım)

Çözüm Olacağını sanmıyorum
Bakın Getirsin Getirmesin bir şey demiyorum. Ama özensiz bir şekilde getirirlerse olmaz. En Son ptt ile aldığım bir eşya kırık olarak geldi ve geri iade etmek zorunda kaldım İstediği kadar hızlı getirsin. Düzgün getirmesse getirmesin daha iyi

Bakın Getirsin Getirmesin bir şey demiyorum. Ama özensiz bir şekilde getirirlerse olmaz. En Son ptt ile aldığım bir eşya kırık olarak geldi ve geri iade etmek zorunda kaldım İstediği kadar hızlı getirsin. Düzgün getirmesse getirmesin daha iyi
O konuda haklısınız fakat ekstra 3 tane Koli ile gönderiliyor Birisinde Parça kutuları diğerinde ekran diğerindede kasa gönderiliyor 2 tane koli gönderilirken 1 tane koli istanbulda kalmış gelde sinir olma şimdi 2 tane koliyi getirirken getiriliyorda Diğer koli neden gelmiyor

O konuda haklısınız fakat ekstra 3 tane Koli ile gönderiliyor Birisinde Parça kutuları diğerinde ekran diğerindede kasa gönderiliyor 2 tane koli gönderilirken 1 tane koli istanbulda kalmış gelde sinir olma şimdi 2 tane koliyi getirirken getiriliyorda Diğer koli neden gelmiyor
Onu bende bilmiyorum . Aynı şeyleri diğer kargolarda yapıyor. Aras ile 2 farklı kargo gelicekti aynı şirketten ama farklı zamanlarda geliyorlar. Sanırsam Farklı zamanlarda yükleme yapıyorlar ondan dolayı olabilir

Onu bende bilmiyorum . Aynı şeyleri diğer kargolarda yapıyor. Aras ile 2 farklı kargo gelicekti aynı şirketten ama farklı zamanlarda geliyorlar. Sanırsam Farklı zamanlarda yükleme yapıyorlar ondan dolayı olabilir
Ankara istanbul vb büyük şehirlerde yaşasam hiç bir sorun olmuycak fakat ilçede yaşayınca en ufak bir hata 1 haftamı götürüyor

Geri