Ups Kargo Hakkında

OneBlood

80+
Reaksiyon skoru
64
Merhaba Arkadaşlar D-a2 Sistemini Satın aldım sistem ups kargo ile geliyor bugün kargoya verildi, Şüphelerim var ups kargo hakkında çok iyi şeyler duymadım kargo geldiğinde kontrol edicem ama sizin alışverişiniz oldumu hiç ups kargo ile gelen ?

Merhaba Arkadaşlar D-a2 Sistemini Satın aldım sistem ups kargo ile geliyor bugün kargoya verildi, Şüphelerim var ups kargo hakkında çok iyi şeyler duymadım kargo geldiğinde kontrol edicem ama sizin alışverişiniz oldumu hiç ups kargo ile gelen ?
benim alışverişim olmadı ama arkadaşımın kargoları sürekli upsdan geliyodu sorunsuz geliyo onunkiler

Bundan bir kaç gün evvel monitör siparişi verdim. UPS kargo ile aldım. Kutuda tek bir ezik bile yoktu. Bence adamlar işinim hakkını veriyor. Gerçi kargo biraz da şans işi. Bana sorarsan iyi midir diye, kesinlikle iyidir. Ptt, aras ve yurtiçi kargo rezaletine birebir tanık olduğum için için rahat olsun kardeşim. Güle güle kullan hayırlısı olsun.

Bundan bir kaç gün evvel monitör siparişi verdim. UPS kargo ile aldım. Kutuda tek bir ezik bile yoktu. Bence adamlar işinim hakkını veriyor. Gerçi kargo biraz da şans işi. Bana sorarsan iyi midir diye, kesinlikle iyidir. Ptt, aras ve yurtiçi kargo rezaletine birebir tanık olduğum için için rahat olsun kardeşim. Güle güle kullan hayırlısı olsun.
Biraz içim rahatladı açıkcası çok sağol :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

10 saatte bulunduğum ile gönderildi dün gecesen beri hala orada ne zamnaa teslim olur
Müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim, Belki kargo eve teslime gelmiştir "evde yok" klişesi ile şirkete geri gönderilmiştir orda duruyor olabilir bi arayıp sor istersen.

Biraz içim rahatladı açıkcası çok sağol :)

Müşteri hizmetlerini aramanı tavsiye ederim, Belki kargo eve teslime gelmiştir "evde yok" klişesi ile şirkete geri gönderilmiştir orda duruyor olabilir bi arayıp sor istersen.
gecenin 3.dede gelmezler zaten zil calarlsrsa duyardım

Fransa ya 1.5kg'lık evrak göndermiştim. Yaklaşık 24 saat içinde gitti.

Ne gibi olumsuz şeyler duydunuz acaba,bilgilendirebilirmisiniz bizi ?

UPS kargo Türkiye'deki yerli firmalara göre fazla kaliteli hizmet vermektedir. Sadece Türkiye'ye değil dünyaya hizmet veren bir şirkettir.
Kutularınızı fırlatmazlar, evdeyken evde yoktunuz da demezler. Herhangi bir aksilik çıkmadıkça sorunsuz bir şekilde teslimatınızı yaparlar ve genelde hızlıdırlar.

Yurtiçi kargo da bir çok kişi sorun çekiyor ama ben yıllardır yurtiçi kargo tercih ediyorum. Hiç bir sorun yaşamadım, teslim edilen ürünler sorunsuz geliyor, ve dağıtıma çıkınca aynı gün geliyor. Ve aynı saatlerde. :)

UPS kargo Türkiye'deki yerli firmalara göre fazla kaliteli hizmet vermektedir. Sadece Türkiye'ye değil dünyaya hizmet veren bir şirkettir.
Kutularınızı fırlatmazlar, evdeyken evde yoktunuz da demezler. Herhangi bir aksilik çıkmadıkça sorunsuz bir şekilde teslimatınızı yaparlar ve genelde hızlıdırlar.
Bende bunu bildiğim için merak ettim nasıl bir olumsuzluk duymuş bu firma için. Gönderi%kargo olaylarında en kurumsal çalışan firmalardan biri.Bizim yerel kargo şirketleri ile mukayyese bile edilemez.

Karşılaştırma yapacaksak Aramex-Fedex-Dhl-Ups olur.

Yurtiçi kargo da bir çok kişi sorun çekiyor ama ben yıllardır yurtiçi kargo tercih ediyorum. Hiç bir sorun yaşamadım, teslim edilen ürünler sorunsuz geliyor, ve dağıtıma çıkınca aynı gün geliyor. Ve aynı saatlerde. :)

Bütün memnuniyeti -memnuniyetsizliği zaten bölgedeki şubeler yapıyor. Bizim burası bildiğin taşra olduğu için Mng&Ups dışındaki çalışanlar kaptan mağara adamı modunda takılıyorlar bize karşı. Kaç kere şikayet oluşturdum ,tartıştım,kavga ettim sonuç yine aynı 😂 😂

gecenin 3.dede gelmezler zaten zil calarlsrsa duyardım
Çalışma Saatleri içerisinde teslim ederler o zaman gece geldiğini belirtmiştin çalışma saati dışı diye eve getirmemişlerdir.

Ne gibi olumsuz şeyler duydunuz acaba,bilgilendirebilirmisiniz bizi ?
Tabi ki, Şunu Belirtmek isterim kendim daha önce ups kargo ile ürün almadığım için hiç birini onayliyamam. Zaten Bunun için Forumda sordum :)

Hız Konusunda Diğer Firmalardan biraz geride olduğunu
Gelen ürünlerin hasarlı olma ihtimalinin %50 gibi değerlere sahip olması
Fiyata girmiyorum.
Bunların Aksine Müşteri Hizmetleri açısından en iyisinin ups kargo olduğunuda duydum.
Tekrarlıyorum Kendim Ups Kargo ile ürün teslim almadığım için bunların doğruluğunu ve ya yanlış oluşunu kanıtlayamam. Benim amacım Kargomu güvenli bir şekilde teslim almak :)

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,511
Üyeler
190,757
Son üye
Sihole
Geri