Neler Yeni

Ups kargo hızlı mı?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

İbrahim Özel

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Ben Kayseri'de yaşıyorum. İstanbul'dan gelen kargo 3 günde teslim ediliyor. Aynı şekilde buradan da gönderirken. Çok memnunum ben. Her kargo firması kendi ilçesine göre iyi veya kötüdür.

ilkzg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ilker
Vatan'dan anakart aldım. Adana'daki bir şubeden gönderim yapıldı. 22 saatte Uşağa teslimatı yapıldı. Çok kez bu kargoyla ürün gönderen firmadan satın aldım 2 günü geçmedi. İtopya'nın suçu o, UPS nin değil.
Valla o zaman ben yalan söylüyorum :) Dediğim gibi istisnalar mutlaka vardır. Ama ben UPS'le bir kez bile iyi bir deneyim yaşamadım. Kaldı ki dediğim gibi işim gereği çok fazla kargo alan ve kargo gönderen biriyim. İnternetten satış yapan birçok tanıdığımdan da aynı şikayetleri alıyorum.

Bir firmanın bir kargoyu 2 kez 10 günde teslim etmesi belki şanstır, bana denk gelmiştir diyebilirim. Ama her kargoyu en az 10 günde İstanbul'un merkezine teslim ediyorsa bir sorun vardır bu firmada.

Çınar Yaşar

80+ Gold
Çok hızlı bir kargo firması, kulaklığım 2 günde, kasam 6 günde geldi (Yoğunluk olmasına rağmen)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
3. Günde gelen kargo yavaştır zaten :) Diğer kargoların gönderim süresi 1-3 iş günü. UPS kargonun gönderim süresi 3-15 iş günü.
Aras kargo bana 3 ayda getirdi.

ilkzg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
ilker
Aras kargo bana 3 ayda getirdi.
Başka bir yerde de 5 ayda getirdi yazmışsın :) İki yazdığının arasında 2 ay var. Kargoları savunmuyorum burada. Ama çoğu firmada 3-4 iş gününde teslim edilmeyen kargo iade sürecine girer. 1 Ayda teslim edilemezse de zaten senin yasal olarak paranı geri alma hakkın var. Hiçbir kargo firması deposunda bir ürünü 3 ay bekletmez.

Kaldı ki Şu anda Yurtiçi kargonun yaptığı teslimatın 20'de 1'ini yapmamasına rağmen UPS ile Yurtiçi kargonun şikayetleri kafa kafaya.

Yukarıda 6 günde geldi diye yazan olmuş. 6 gün normal bir süre değil zaten. Yoğunluk olsa da normal değil. Gönderdiğim kargoların neredeyse tamamı ertesi iş gününde ulaştı koronavirüs döneminde. 1000'e yakın kargodan bahsediyorum.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Başka bir yerde de 5 ayda getirdi yazmışsın :) İki yazdığının arasında 2 ay var. Kargoları savunmuyorum burada. Ama çoğu firmada 3-4 iş gününde teslim edilmeyen kargo iade sürecine girer. 1 Ayda teslim edilemezse de zaten senin yasal olarak paranı geri alma hakkın var. Hiçbir kargo firması deposunda bir ürünü 3 ay bekletmez.

Kaldı ki Şu anda Yurtiçi kargonun yaptığı teslimatın 20'de 1'ini yapmamasına rağmen UPS ile Yurtiçi kargonun şikayetleri kafa kafaya.

Yukarıda 6 günde geldi diye yazan olmuş. 6 gün normal bir süre değil zaten. Yoğunluk olsa da normal değil. Gönderdiğim kargoların neredeyse tamamı ertesi iş gününde ulaştı koronavirüs döneminde. 1000'e yakın kargodan bahsediyorum.
Yurtiçi 1 günde getiriyor bana.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Valla o zaman ben yalan söylüyorum :) Dediğim gibi istisnalar mutlaka vardır. Ama ben UPS'le bir kez bile iyi bir deneyim yaşamadım. Kaldı ki dediğim gibi işim gereği çok fazla kargo alan ve kargo gönderen biriyim. İnternetten satış yapan birçok tanıdığımdan da aynı şikayetleri alıyorum.

Bir firmanın bir kargoyu 2 kez 10 günde teslim etmesi belki şanstır, bana denk gelmiştir diyebilirim. Ama her kargoyu en az 10 günde İstanbul'un merkezine teslim ediyorsa bir sorun vardır bu firmada.
Ya şöyle bir durum var, bulunduğunuz lokasyona göre kargo firmalarının teslim süreleri değişebilir. Ben Ups konusunda şanslıyım, siz değilsiniz öyle bir durum var. Aslında ikimiznde genelleme yapması yanlış, sonuçta herkese göre değişir teslim süresi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Muhammet Yalçın
UPS kargo aşırı hızlı olmasa da benim ürünlerimi sorunsuz getiriyor, hiç evde yoktunuz şubeden alın gibi cümlelere rastlamadım. Evde yoksanız sonraki gün teslimat yapıyorlar. En son aldığım kargomu https://kargotakiptr.com/ups-gonderi-takip-kargo-takip sitesinden kontrol ettiğimde dışardaydım dağıtıma çıktığını görünce eve geçtim ve sorunsuz teslim aldım. Şikayeti diğerlerine göre daha az gibi görüyorum.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,241
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bana hep hızlı getirdiler kargoları ama bulunduğun bölgeye göre değişebilir.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
UPS kargo aşırı hızlı olmasa da benim ürünlerimi sorunsuz getiriyor, hiç evde yoktunuz şubeden alın gibi cümlelere rastlamadım. Evde yoksanız sonraki gün teslimat yapıyorlar. En son aldığım kargomu https://kargotakiptr.com/ups-gonderi-takip-kargo-takip sitesinden kontrol ettiğimde dışardaydım dağıtıma çıktığını görünce eve geçtim ve sorunsuz teslim aldım. Şikayeti diğerlerine göre daha az gibi görüyorum.
Bana hep hızlı getirdiler kargoları ama bulunduğun bölgeye göre değişebilir.
1644421235396.png

1644421269428.png

hezarfenc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
455
İsim
Furkan
Arkadaşlar mb511 sipariş ettim vatandan.(Pazar)

Ups kargo ile geldiğini gördüm ve ilk defa bu kargo firması ile alışverişim olacak. Nasıl Bi firma ve hızlı mı? Istanbuldan Aydın a gelecek ve şuan aydın yakınında ama diyor ki öngörülen teslimat zamanı 21.07.2020 (09.00 18.00). Pazar gününden hesaplarsak 10 gün geçmiş oluyor.
Kesinlikle ama kesinlikle değil. Dünyanın en nazlı firması olabilirler

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,403
Üyeler
164,308
Son üye
MalumKranus