Neler Yeni

UPS KARGO İLE İŞ YAPAN HİÇBİR SİTEDEN ALIŞVERİŞ YAPMAYIN!

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Arkadaşlar 13.01.2021 tarihinde itopya.com'dan mouse siparişi verdim ve 14.01.2021'de şipariş kargoya verildi. İstanbul'dan Adana'ya 1 günde yollanan kargo Adana'dan Hatay'a 3 günde yollanmadı. Neyse ona tamam dedim es geçtim. Bugün firmanın ilçemdeki şubesini arayıp kargomun bugün ne zaman dağıtıma çıkacağını sordum ve bana bugün dağıtıma çıkartmayacaklarını söylediler. Abi bu adamların işi ne ki bu kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar. Bu mouse bana bugün lazım çünkü komitem var ve elimde mouse yok. Mecburen gidip şubeden alacağım ama bu yaptıkları gerçekten artık midemi bulandırdı. İtopya'yı seviyorum ama çalıştıkları kargo firması rezalet. UPS kargoya bulaşmayın, bulaştırmayın.
Ek Not: Firmada çalışanlar sanki müşteri biz çalışanmışız gibi üste çıkmaya çalışıyorlar sakın taviz vermeyin böylelerine.

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Arkadaşlar 13.01.2021 tarihinde itopya.com'dan mouse siparişi verdim ve 14.01.2021'de şipariş kargoya verildi. İstanbul'dan Adana'ya 1 günde yollanan kargo Adana'dan Hatay'a 3 günde yollanmadı. Neyse ona tamam dedim es geçtim. Bugün firmanın ilçemdeki şubesini arayıp kargomun bugün ne zaman dağıtıma çıkacağını sordum ve bana bugün dağıtıma çıkartmayacaklarını söylediler. Abi bu adamların işi ne ki bu kargoyu dağıtıma çıkartmıyorlar. Bu mouse bana bugün lazım çünkü komitem var ve elimde mouse yok. Mecburen gidip şubeden alacağım ama bu yaptıkları gerçekten artık midemi bulandırdı. İtopya'yı seviyorum ama çalıştıkları kargo firması rezalet. UPS kargoya bulaşmayın, bulaştırmayın.
Ek Not: Firmada çalışanlar sanki müşteri biz çalışanmışız gibi üste çıkmaya çalışıyorlar sakın taviz vermeyin böylelerine.
Ups En İyi Kargo Firması bizim burda.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ups En İyi Kargo Firması bizim burda.
Ben kargo firması bile demek istemiyorum. MD2 sistemi de bunlar getirdi bana. Evimden 200 metre ileride gelip almamı söylediler. Sanki dağ başında oturuyorum gibi davranıyorlar.(Hatay'ın merkezinde oturuyorum yanlış anlaşılmasın.)

Apu Mühendisi

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,092
İsim
Lydranx
Ben kargo firması bile demek istemiyorum. MD2 sistemi de bunlar getirdi bana. Evimden 200 metre ileride gelip almamı söylediler. Sanki dağ başında oturuyorum gibi davranıyorlar.(Hatay'ın merkezinde oturuyorum yanlış anlaşılmasın.)
Hocam O sizin yerinizdeki UPS'den Kaynaklı yüksek ihtimalle. Burda en iyinin en iyisi UPS

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
Şubeye giriş yasak diye biliyorum, bize 3 ay önce öyle dediler.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz

an.l61

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Anıl UZUN
Bu ilden ile değişir aslında, aydındaki UPS kargo hızlı şekilde getiriyor ayrıca getirmeden önce arayıp evdemisiniz diye soruyor.
Evde değilim şuradayım diyorum oraya geterbiliriz diyorlar.

onlinedoktor

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
339
İsim
Mustafa Karadeniz
Bu ilden ile değişir aslında, aydındaki UPS kargo hızlı şekilde getiriyor ayrıca getirmeden önce arayıp evdemisiniz diye soruyor.
Evde değilim şuradayım diyorum oraya geterbiliriz diyorlar.
Bizimkiler berbat ötesi. Sanki onlar müşteri biz kargo firmayız gibi tavırları var.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
ben de hataydan ups ile kargo aldığımda itopyadan 4 günde
başka bir mağazadan 1.5 günde teslim aldım bence şanssızsınız siz

Top Bottom